Beskrivning

• NVIDIA ORIGINAL.?Perfekt för AI, 4k UDH minidator, etc etc.?Då den har en egen GPU kan den köra 4 ljudströmar/mikrofoner mot AI i realtid diktera eller två kameror och två ljudströmar?
• NVIDIA Jetson Nano Developer Kit levererar beräkningsprestandan för att köra moderna AI-arbetsbelastningar i aldrig tidigare skådad storlek, kraft och kostnad. Utvecklare, lärare och tillverkare kan nu köra AI-ramverk och modeller för applikationer som bildklassificering, objektdetektering, segmentering och talbehandling.
• Utvecklarsatsen kan drivas med mikro-USB och levereras med omfattande I/Os, allt från GPIO till CSI. Detta gör det enkelt för utvecklare att ansluta en mångfaldig uppsättning nya sensorer för att möjliggöra en mängd olika AI-applikationer. Och den är otroligt energieffektiv och förbrukar så lite som 5 watt.
• Jetson Nano stöds också av NVIDIA JetPack, som innehåller ett kortstödspaket (BSP), Linux OS, NVIDIA CUDA, cuDNN och TensorRT programvarubibliotek för djupinlärande, datorvision, GPU-dator, multimediabearbetning och mycket mer. Programvaran är till och med tillgänglig med hjälp av en sd-kortbild som gör det snabbt och enkelt att komma igång.

Samma JetPack SDK används i hela NVIDIA Jetson-familjen av produkter och är helt kompatibel med NVIDIAs världsledande AI-plattform för utbildning och distribution av AI-programvara. Denna beprövade programvarastack minskar komplexiteten och den totala insatsen för utvecklare.

Ingen kartong på denna sista.
Nypris: 2795:- Amazon billigaste jag hittat

Objektnr 634 158 865

Visningar 106

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 25 jun 08:49

NVIDIA Jetson Nano 4GB SDK - NY oavnänd.

Pris

2 195 kr

Slutar om

Sedan2003

Mörbylånga, Sverige

4.7

Verifierad

789 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också