Beskrivning

OBS Om samfrakt! Lägg alla varor du är intresserad av i varukorgen innan du betalar så får du bara en fraktavgift för din order. T ex om en film kostar 39kr i fraktavgift så betalar du 39kr totalt även om du köper 20 filmer samtidigt. I Accept International Buyers: Shipping cost may be higher, contact me before purchase.

DVD - Järnkorset

Begagnad DVD i bra skick.

James Mason, David Warner mfl

se baksida för info...

Skick på skivor!

Alla våra skivor på film och spel är i mycket fint skick. Vi har professionella slipmaskiner som kan ta bort repor och alla skivor granskas manuellt innan leverans. Var trygg med att våra produkter håller hög standard jämfört med många andra aktörer som inte har dyra slipmaskiner.

Olika utgåvor av samma objekt/bilder

Filmer och spel har ofta olika utgåvor, tex platinum, classic eller diverse special edition. För filmer finns det även där olika omslag på samma film. Är du bara ute efter en viss utgåva av en kassett/spel eller film? Fråga först! Bilderna kan visa olika utgåvor.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler när du handlar från Kaptenkrok. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.

Mer från samma kategori

25 sep 18:52
30 krEller Köp nu 59 kr
29 krKöp nu
15 krKöp nu
89 krKöp nu
9 krKöp nu
30 krKöp nu
99 krKöp nu
25 krKöp nu

Mer från samma butik

39 krKöp nu
29 krKöp nu
39 krKöp nu
29 krKöp nu
29 krKöp nu
19 krKöp nu

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?