Beskrivning

Minolta AF50 Big Finder

Minolta AF50 Big Finder är en peka-och-skjut-kamera för 35 mm-film, gjord av (eller för) Minolta 1997. Det är en av många peka-och-skjut-kameror från den tiden som skryter med en stor sökare, kanske lätt att använda medan du bär glasögon. Det är en av de bättre specificerade av typen, med autofokus, ner till en meter, snarare än fast fokus. Faktum är att den har fokuslås (där användaren fokuserar på ett motiv med en halv nedtryckning av avtryckaren och sedan bildar om medan du håller knappen nedtryckt).
Kameran har ett 27mm f/5.6 triplettobjektiv. Den kräver DX-kodade filmkassetter, i intervallet ISO 100 - 400; med okodad film är kameran inställd på ISO 100. Exponeringen är också automatisk, med slutartider från 1/40 till 1/250 sekund. Liksom alla "big finder"-kameror har den en inbyggd blixt. Återigen, detta är ett av de bättre specificerade exemplen, med röda ögon-reducering, en upplättningsblixtinställning och en blixtöverstyrningsinställning (dvs. ingen blixt). Den har motorfilm fram och tillbaka, och filmfacket låses så att det inte kan öppnas förrän filmen har rullats tillbaka. Det finns en självutlösarinställning.
Kameran använder två AA-batterier. Det finns en modell med datum/tid-avtrycksfunktion.

Kameran är testad med färgfilm 2024/04/19-25 och den fungerar som nytt utan anmärkning kosmetisk ni ser själva på bilder fungerar med 2 batterier AA som medföljer inte.

Objektnr 633275843

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 22 maj 14:49

MINOLTA AF 50 Big Finder

Utropspris

|0 Bud

149 kr

Slutar om

J.G.R.

malmö, Sverige

5.0

J.G.R.

Verifierad

Toppsäljare

370 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?