Beskrivning

Oanvänt
Alla våra visade priser är inklusive moms. Du behöver inte betala extra
All our price is inclusive VAT. You dont have to pay extra

.

Features:

1000X förstoringsmikroskop ansluter datorn via Wifi eller USB-kabel.Tillverkad av högkvalitativa IC och elektroniska komponenter med tydlig bildkvalitet.Designad med 8 st LED, belysning med variabel intensitet.Levereras med stativ för att hålla mikroskopet i stabilitet när det används.USB
-strömförsörjning, kompatibel med de flesta enheter med USB-port.Bärbar, lätt och lätt att använda.Med ett basstativ för att justera avståndet mellan mikroskop och objekt, mer stabilt att använda.Med "Snap"
-knappen på mikroskopet kan du trycka på den för att fotografera bilden för observerade objekt.Inbyggda 8 LED-lampor med justering av ljusstyrka, vilket gör att du kan se bilderna tydligt.Tillämpas på hudinspektion, hårinspektion, inspektion för utbildningsändamål, smyckekontroll, biologisk inspektion, PCB-inspektion, etc.
.
.
Specifications:

 • Color:white, black
 • Pixel: 1080P
 • Battery:800mah
 • Connect: WiFi connection
 • Magnification: 1000x
 • Resolution 1920*1080, 1280*960, 640*480
 • LED light: 8LED
 • Focusing range: 3-40cm
 • Support capture image: Image format: JPG
 • Support recording video: video format: AVI
 • Support system: Android 4.4, iOS 9.0, Win/7/8/10,MacOS X 10.8 or higher
.
Package list:
.
- 1 x 1000x 1080P Wifi Digital Microscope with base
.

####################################################################################

** Leveranstiden beräknas ta mellan 4-12 arbetsdagar från vårt lager beläget i vårt hyrda lager i Spanien. Leveranstiden kan bli kortare om varan redan finns i vårt Sverigelager, kontakta oss först innan du köper om du vill ha denna vara snabbt.

** Det pris som står på Tradera och ev.fraktavgift är slutpriset. Du behöver inte oroa dig för att behöva betala något extra.

** Är du inte nöjd erbjuder vi dig pengarna tillbaka. Vi ber er vänligast att kontakta oss innan ni eventuellt lämnar negativt omdöme, vår erfarenhet är att allting går att ordna bara vi får vetskap om eventuella problem. Vårt viktigaste mål är nöjda kunder

Ångerrätt

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Vi erbjuder Sverige returadress.
Innan du skickar varan i retur måste du skicka in följande information via mail: Namn, Ordernummer och ditt telefonnummer.
.
Ett krav är att varan ska vara obefintlig ändrat och returneras i originalförpackning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom (15) dagar från det att varan mottagen. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer, www.Konsumentverket.se.

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på