Beskrivning

Unisex|Grå|Svart|
HD TAC polariserade linser: Kunchu polariserade TAC linser för män och kvinnor erbjuder mer än 99% polariserade effekter, vilket kan filtrera bländningen som reflekteras av solen. Samtidigt erbjuder våra polariserade flygarglasögon för män och kvinnor UV400-logotypen, som erbjuder nästan 100 % skydd mot skadliga UV-strålar och skyddar dina ögon från långvariga skador. och ger samtidigt maximal komfort. och bättre synlighet i starkt upplysta situationer.
Metallbåge för solglasögon: dessa polariserade flygarglasögon är gjorda av ultralätt men starkt och hållbart metallegeringsmaterial. Strukturdesignen på de lätta solglasögonen med fjädergångjärn är ergonomisk, öppnar och stänger smidigt, anpassar sig till huvudet och öronen och faller inte av när de bärs och de polerade kanterna på solglasögonen säkerställer en mer stabil och bekväm bärupplevelse.
Klassiska flygare solglasögon: flygare solglasögon, även kända som "pilot solglasögon", kännetecknas av en bred och tunn metallram, och deras design är mycket igenkännlig och anpassar sig till näskurvan. Den har en unik stil och är lämplig att bära på olika ansiktsformer. Ungefärliga storlekar: Rambredd 130 mm, linsbredd 60 mm, linshöjd 52 mm, nosbredd 18 mm, ramlängd 140 mm
Solglasögon för utomhusaktiviteter: de lätta och snygga unisexsolglasögonen är lämpliga för alla klimat- och väderförhållanden och är perfekta för bilkörning, löpning, fiske, strand, bergsklättring, sport och andra utomhusaktiviteter.
Utsökt förpackning: lådan innehåller aviator solglasögon x 1, solglasögonfodral x 1, flygare solglasögon tygpåse x 1, testkort för polariserat ljus x 1, manual x 10. Dessa utsökt förpackade solglasögon är en underbar och praktisk present till vänner och familj aning!

Du kanske gillar någon av dessa?

1 okt 22:34
155 krEller Köp nu 165 kr
3 okt 16:01
149 krEller Köp nu 155 kr
18 okt 06:41
63 krKöp nu
18 okt 06:40
63 krKöp nu
11 okt 23:20
162 krKöp nu
69 krKöp nu
69 krKöp nu

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?