Beskrivning

Hiphoptillbehör: vår produkt innehåller 1 gyllene solglasögon, 1 dollarteckenkedja och 1 dollarteckenring. Denna tillbehörsuppsättning kan hjälpa dig att skapa en charmig look.
Högkvalitativa material: Dollarteckenkedja och dollarring är gjorda av högkvalitativ metallegering i gyllene färg, högblank, inte lätt att bleka, robust och inte lätt deformerbar och hållbar. Gyllene solglasögon är gjorda av slitstark plast och metall. Detta ger dig ett snyggt och hållbart set.
Sofistikerad design: dollarteckenkedjan och dollarringen är översållade med strass. Den utmärkta glansen och det attraktiva utseendet gör den till ett bra tillbehör till din kostym.
Storlek: dollarteckenkedjans totala längd är cirka 71 cm och kedjans bredd är cirka 6 mm. Den har ett spänne som lätt kan bäras och tas av, vilket gör den lämplig för de flesta. Dollarteckenringen är inte helt stängd och mäter 3 x 2 cm. Guldsolglasögonen är 15 cm långa och 5,6 cm breda.
Används i stor utsträckning: Vår produkt ger rappare, gangsters, hiphop-outfits speciellt roligt. Lämplig för festdekorationer med tema 80/90-tal. Det är en idealisk rekvisita för karneval, konserter, kostymfester, cosplayfester och temafester.
Beskrivning
Beskrivning:
Material: metall och plast.
Vikt: 98g.
Färg: guld.

Förpackningen innehåller:
1 x dollarteckenkedja.
1 x dollarring.
1 x guld solglasögon.

Objektsnr 626776173

Visningar 63

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 apr 18:51

Glasögon Golden Dollar Sign Kedjering Tillbehö, Gangster Smyc Herr Fancy Dress

Såld för

139 kr
Annonsen är avslutad

Antony6

Uppsala, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

239 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?