Beskrivning

Ny Oanvänd

Beskrivning

Berika din hud med Rituals The Ritual of Dao Calming Treat Gift Set, en kombination hudvårdsprodukter som arbetar för att rengöra, mjukgöra och förfina huden. Baserat på en urgammal kinesisk filosofi som hjälper dig att uppnå perfekt harmoni kombinerar var och en av komponenterna de närande egenskaperna hos Yi Yi Ren med en mild doft av vit lotusblomma som gör huden silkesmjuk, smidig och behaglig.

Setet innehåller:

24 Hour Anti-Perspirant Spray (50 ml):
En mild deodorant stärkt av lugnande ingredienser som gör att armhålorna känns rena och fräscha. Den lugnande milda formulan skyddar mot obehagliga kroppslukter.

Body Cream (70 ml):
En lyxig kroppscreme som verkar för att mjukgöra, ge näring och göra huden behaglig. Formulan, berikad med de närande egenskaperna hos Yi Yi Ren och vit lotus lägger sig som en behaglig slöja på huden så att kroppen känns len och smidig. Lugnar både kropp och sinne med en perfekt balanserad känsla.

Body Scrub (70 ml):
Denna krämiga kroppsskrubb innehåller ultrafina kinesiska bambupartiklar som gör din hud mjuk, fräsch och klar. Denna lyxiga, milda formula nyttjar de lugnande egenskaperna från vit lotus och Yi Yi Ren-extrakt för att skonsamt exfoliera hård hud och öka effekten av efterföljande produkter. Huden känns smidig och återfuktad.

Foaming Shower Gel (50 ml):
En skummande duschgel berikad med avkopplande vit lotus och Yi Yi Ren. När den lyxiga rengöringen kommer i kontakt med vatten förvandlas den till ett rikt behagligt skum som effektivt rengör kroppen. Huden känns fräsch, uppiggad och smidig.

Objektnr 633864170

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 22 maj 20:07

*NY*Dao Calming Treat Gift Set, Fr Rituals

Pris

215 kr
Annonsen är avslutad

krunfors

Falun, Sverige

5.0

krunfors

Verifierad

55 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också