Beskrivning

Slipp leta i handväskan med InnovaGoods Gadget Tech smarta LED-lampa! Den reagerar på rörelse och lyser även upp i mörkaste utrymmen. Tillverkad av högkvalitativt PCLight och drivs av 2 CR2032-batterier för långvarig användning.

Trött på att stöka runt i din handväska? Lösningen är här med InnovaGoods Gadget Tech smarta LED-lampa! Denna innovativa LED-lampa är utformad för att lysa upp slutna utrymmen som lådor, handväskor, garderober, portföljer med mera - allt genom att reagera på rörelse. Aldrig mer behöva du leta efter dina saker i mörkret.

Den är tillverkad av högkvalitativ PCLight och utrustad med 2 lysdioder som ger ett starkt vitt ljus. En inbyggd rörelsesensor aktiverar lampan när den känner av rörelse och stänger av den när den inte behövs, vilket sparar batteri. Lampan drivs av 2 CR2032-batterier som medföljer och ger långvarig användning.

Slipp besväret med en rörig handväska. Investera i InnovaGoods Gadget Tech smarta LED-lampa och få ordning och reda med ett enkelt handgrepp. Mått: ca. diameter 7 cm, längd 3 cm.

Köp din InnovaGoods Gadget Tech smarta LED-lampa idag och upplev bekvämligheten med en organiserad handväska!

Ångerrätt
Man har alltid 14 dagars ångerrätt hos oss
Hur gör man? Skicka över ett meddelande till oss så löser vi de.
Returfrakten får köparen stå för vid hävt köp/ångerrätt.

Objektsnr 629252572

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 13 apr 07:38

Revolutionär Smart LED för Organiserad Vardag

Utropspris

|0 Bud

75 kr

Auktionen avslutades utan bud

Things4you1

Boliden, Sverige

4.9

Things4you1

Företag

Toppsäljare

277 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?