Beskrivning

NITE IZE GLOWSTREAK LED BALL RED
Rek butikspris: 300 kr

Färg: Red

Artikelnummer: GSB-10-R7

Nite Ize tillverkar, designar och producerar ett brett sortiment av olika innovativa verktyg, anordningar och tillbehör som gör livet lättare, säkrare och roligare både dag och natt. Fokus ligger på lösningsorienterade produkter med hög kvalité och prestanda anpassade för outdoor- och yrksebranchen.

Den mest tekniskt avancerade hämtningsbollen som någonsin gjorts!

GlowStreak LED-bollen är en robust gummiboll som har en skyddad inre kärna som innehåller en avancerad rörelsesaktiverad LED-modul med röd färg. Bollen slås på med en enkel studsning.

NiteIze Glowstreak har också en automatisk avstängningsfunktion efter tio minuter utan studsning (5 minuters glöd följt av 5 minuters blinkning), vilket ger dig eller din hund tid för att hitta den om ingen av er skulle hitta den.

Den gjutna, stötdämpade, avtagbara polykarbonatkärnan rymmer LED/batterimodul, skruvas säkert på plats och skapar en vattentät tätning. Med samma storlek som en tennisboll och flyförmåga är den även utmärkt för hundar som älskar att simma. Den unika räfflade designen på ytan skapar en bitvänlig exteriör som är lätt att hämta till både de små och de stora hundarna. Drivs av utbytbara, långvariga batterier kan du få upp till 35 timmars speltid med GlowStreak.

Specifikation:

  • Rörelseaktiverad - studsa för att sätta på

  • Automatisk avstängning efter 10 minuters inaktivitet (5 minuters glöd följt av 5 minuters blinkning)

  • Slitstark gummikonstruktion

  • Vattentät och flytande

  • Batteritid: Upp till 35 timmar

  • 2 utbytbara CR2032 batterier ingår

  • Diameter: 63 mm

  • Vikt: 112 gram

Sökord: gummiboll för hundar, lysande gummiboll för hundar, lysande boll för hundar, led boll för hundar hundboll, hundleksak

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599921975

Visningar 126

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NITE IZE GLOWSTREAK LED BALL RED, ledboll för hundar, lysande hundboll

Pris

249 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 392 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?