Beskrivning

  • Hållbart Oxford-tyg: Vår kattunnel består av oxfordtyg, inte plast- eller vinyltyp, vilket visar sig vara tufft, starkt och hållbart. Gråfärgat tunnelrör som ser bra ut i huset och inte avger besvärande ljud när katter leker i det.
  • Hopfällbar och bärbar design: Varje rör är cirka 60 cm långt och 25 cm djupt. I vilket fall som helst kan den vikas ner på bara några sekunder för enkel förvaring.
  • 3-vägs utdragbar kurvtunnel: En av de mest enastående funktionerna i dessa tunnlar är att den har trevägskanaler som kan förlängas väl. Varje kanal är utan tvekan rymlig nog för att din katt ska gå in och ut utan några hinder. Den speciella kurvdesignen ökar produktens lekförmåga.
  • Bred användning: Kattunneln och röret för inomhusbruk har ett brett användningsområde, det passar inte bara för katter utan även för valpar, kaniner, vesslor och murmeldjur med mera. Det är en bra plats för små husdjur att träna.
  • Fler sätt att ha kul: Vår kattunnelleksak är utrustad med 3 breda rör och fjäderstav, vi tillhandahåller också droppbollar och titthål för att din katt ska få extra fritidsaktiviteter. Droppbollsleksaken som hänger i mitten av kanalen kan väcka kattens nyfikenhet att utforska.

Objektsnr 626688774

Visningar 69

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 11:29

Kattunnel, 3-vägs kattunnel i tyg med boll och kattleksak expanderbar och vikbar

Såld för

125 kr
Annonsen är avslutad

Katioshia

Växjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

387 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?