Beskrivning

Typ: Tröja / Fleecetröja
Färg: Vit
Storlek: M
Längd: 63cm
Bystmått: 100cm (omkrets)
Material: Polyester 100%

Fint skick!

Skick
Det står i beskrivningen under varje annons om varan är oanvänd eller använd. Varan säljs i befintligt skick enligt bilder och eventuell defektbeskrivning. Om du inte är nöjd har du alltid 14 dagars ångerrätt, då står du som köpare för eventuell returfrakt.

Betalning
Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, VISA, Mastercard, och Maestro, Apple Pay, Google Pay, PayPal, Paynova eller Klarna. Annonsen betalas inom 3 dagar och vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte betalas inom utsatt tid.

Leverans & Samfrakt
Varan skickas väl förpackad och emballerad. Vi erbjuder olika fraktalternativ. Ordern skickas till den adress du godkänner i varukorgen. Du väljer själv fraktsätt vid betalning. Vi erbjuder även samfrakt, då kombinerar vi din order med flera varor under en och samma fraktkostnad.

Retur & Ångerrätt
Vi erbjuder återbetalning av varan om den returneras inom 14 dagar enligt distansavtalslagen (SFS 2005:59). Returfrakten bekostas av köparen och köpet återbetalas inom 30 dagar. Vid skadat föremål, fota varan samt emballaget så att vi kan påbörja en reklamation hos speditören.

Returinstruktioner
Återanvänd gärna kartongen/emballaget som produkten kom i, bifoga en lapp med ditt fullständiga namn samt Tradera-alias. Du ansvarar för att varan emballeras väl. Lämna in paketet till ditt närmaste ombud, du står för returkostnaden. Kom ihåg att vi inte hämtar ut rekommenderade paket. Vi kan endast ta emot paket som levereras direkt till vår brevlåda eller till närmaste utlämningsställe.

Objektnr 635 672 595

Visningar 272

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket

Andra gillar också

Ons 10 jul 14:23

Patagonia Tröja Fleece Dam Stl M Vit Långärmad Fleecetröja Fashion

Såld för

549 kr
Annonsen är avslutad

BourizBros.

Karlstad, Sverige

5.0

BourizBros.

Företag

Toppsäljare

359 omdömen