Beskrivning

Beovision MX 6000 är en tv-modell som tillverkades av det danska företaget Bang & Olufsen. Den var en del av deras Beovision-serie och släpptes för första gången på 1990-talet. Beovision MX 6000 ansågs vara en premiumprodukt med hög kvalitet och avancerad teknik för sin tid. Den hade en karakteristisk design och erbjöd bra bild- och ljudkvalitet, vilket var typiskt för Bang & Olufsens produkter.

Beovision lämpar sig för retro gaming på grund av dess högkvalitativa bild och ljud, vilket är avgörande för att återskapa den autentiska retrospelsupplevelsen. Dessutom erbjuder Beovision anslutningsmöjligheter för äldre spelkonsoler och datorer, vilket gör det enklare att ansluta och spela äldre spel. Dess stilrena och ikoniska design ger också en nostalgisk känsla som kompletterar retro gaming-upplevelsen.

Beo4 är en avancerad fjärrkontroll som designades och tillverkades av Bang & Olufsen för att styra deras olika ljud- och videoutrustningar. Den lanserades första gången under 2001 och blev snabbt populär på grund av dess eleganta design och användarvänliga gränssnitt.

Beo4 är utformad för att vara intuitiv och enkel att använda samtidigt som den erbjuder omfattande kontroll över Bang & Olufsens olika enheter, inklusive TV-apparater, högtalarsystem, DVD-spelare och andra ljud- och videokomponenter.

Med Beo4 kunde användarna utföra en mängd olika uppgifter, såsom att justera volymen, byta kanaler, välja ingångskällor och navigera genom menyer med enkelhet. Dessutom kunde den programmeras för att anpassa kontrollen efter användarens preferenser och för att hantera flera enheter samtidigt.

Beo4 var en symbol för Bang & Olufsens engagemang för både högkvalitativ teknik och elegant design, vilket gjorde den till en eftertraktad accessoar för ägare av Bang & Olufsen-utrustning.

DVD 1 är en DVD-spelare som tillverkades av det danska företaget Bang & Olufsen. Den lanserades för att komplettera Bang & Olufsens sortiment av ljud- och videoprodukter och erbjuda en högkvalitativ uppspelningsenhet för DVD-skivor.

DVD 1 utmärkte sig genom sin stilrena och moderna design, som var typisk för Bang & Olufsens produkter. Den hade också avancerad teknik för att leverera en högkvalitativ bild- och ljudupplevelse, vilket var en prioritet för Bang & Olufsen.

Denna DVD-spelare var utrustad med olika funktioner och anslutningsmöjligheter för att möta användarnas behov och förväntningar. Den kunde anslutas till andra Bang & Olufsen-komponenter för att integreras i ett hemmabiosystem och erbjuda en sömlös användarupplevelse.

Finns även ett motoriserat stativ från Bang & Olufsen som ingår och inte syns på bilderna.

Erbjuder endast avhämtning då TV'n är tung och för att undvika skador i frakten.

Objektsnr 630553986

Visningar 63

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 18 apr 14:22

Beovision MX 6000 + Beo4 - DVD 1 - Bang & Olufsen - Retro Gaming

Såld för

1 700 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

brusa

Uppsala, Sverige

5.0

brusa

Verifierad

Toppsäljare

698 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?