Beskrivning

Oöppnad / förseglad (New & Sealed Box)!

LEGO® Ninjago 71700 "Djungelskövlare" - numera sällsynt byggsats lanserad 2020, oöppnad / förseglad! Barn som älskar att återskapa klassiska LEGO® NINJAGO® Legacy äventyr och har en passion för att leka med bilar lär gilla denna Djungelskövlare (71700). Efter att ha byggt ihop klossarna kan de planera spännande actionscener från Elementturneringen när ninjaactionfiguren Lloyd upplever storslagna äventyr i djungeln. Ett nytt och spännande sätt att bygga coola leksaker Instructions PLUS erbjuder en digital och interaktiv guide till att bygga denna djungelleksak. Den finns tillgänglig i den kostnadsfria LEGO Life appen och har visningsverktyg för att zooma och rotera som hjälper yngre barn att bygga denna coola LEGO klossmodell. De bästa byggseten för barn LEGO NINJAGO äventyrsleksaker ger barn en inkörsport till en actionspäckad värld där de kan uttrycka sig själva med självständig lek och skapa berättelser om ninjakrigarna. Barn kommer garanterat att ha roligt när de leker med alla ninjaleksaker, inklusive djungelleksaker, jetplan, drakar, NINJAGO fordon och mer.

Ytterligare produktbeskrivning finns längre ner i annonsen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Kompletterande produktbeskrivning - LEGO® NINJAGO® Legacy lekset med buggyn Djungelskövlare och ninjaactionfiguren Lloyd från säsong 4 av tv-serien. Barn som älskar ninjamodeller kan njuta av timmar av självständig lek eller dela allt skoj med sina vänner.

  • Detta byggset för barn innehåller en leksaksbuggy med stora gummidäck för racing och ninjaminifiguren Lloyd som svingar ett gyllene svärd. Barn får allt de behöver för att återskapa scener från Elementturneringen.
  • En modern uppdatering av fordonet Djungelskövlare från NINJAGO® Masters of Spinjitzu, med cool fjädring som barn kan trycka ner för att få fordonet att hoppa upp. Barn kan iscensätta racertävlingar eller visa upp fordonet i sovrummet.
  • Denna leksak med 127 delar är en givande bygguppgift för pojkar och flickor från 7 år och är perfekt som födelsedagspresent till barn. Ninjabygget kommer att inspirera till fantasifulla lekar för barn som gillar de unga ninjakrigarna.
  • Detta LEGO® NINJAGO® ninjabygge och de små ninjorna är perfekt storlek att leka med hemma eller ta med vart som helst. Leksaksbuggyn är 7 cm hög, 14 cm lång och 8 cm bred.

Objektnr 606494562

Visningar 824

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO Ninjago 71700 "Djungelskövlare" - från 2020, oöppnad / förseglad!!

Pris

198 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

966 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?