Beskrivning

Köp mellan 2 - 6 maj skickas den 7:e maj!

Oöppnad / förseglad (New & Sealed Box)!

LEGO The Batman Movie 70916 "The Batwing" - sällsynt byggsats lanserad 2018, oöppnad / förseglad! Flyg högt över Gotham City i Batwing och kämpa mot Harley Quinn™ med Batman™ och Robin™ i det coola setet LEGO® BATMAN MOVIE: Batwing. Ytterligare produktbeskrivning finner du längre ner i annonsen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelser! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och exklusiva LEGO® produkter av samlarkaraktär! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Övrig produktbeskrivning: Batwing har en öppningsbar cockpit för Batman och Robin, roterande raketer, justerbara vingar för flyg- och landningsläge, två kanoner med fjädermekanism, två skivkanoner och ett öppningsbart utrymme bak med en bil inuti. Harley Quinn har en mobil kanon med en snabbskjutande sexknoppskanon. Innehåller tre minifigurer med olika vapen och tillbehör, inklusive Batmans batarang och Harleys hammare. Innehåller tre minifigurer: Batman™, Robin™ och Harley Quinn™. Batwing har en öppningsbar cockpit för två minifigurer, genomskinlig gul vindruta, roterande kanoner, justerbara vingar för flyg- och landningsläge, två kanoner med fjädermekanism, två skivkanoner och ett öppningsbart utrymme bak med en liten bil inuti (med säte för en minifigur) och en genomskinlig strålkastardel.
  • Harleys kanon har en snabbkjutande sexknoppskanon och två hjul.
  • I vapnen ingår Batmans batarang och Harley Quinns snurrande hammare.
  • I tillbehören ingår Batmans och Robins mantlar och Batmans funktionsbälte samt Harley Quinns tyllkjol.
  • Batwing är drygt 15 cm hög, 31 cm lång och 48 cm bred i flygläge och drygt 9 cm hög, 31 cm lång och 53 cm bred i landningsläge.
  • Bilen är drygt 2,5 cm hög, 5 cm lång och 3 cm bred.
  • Harleys kanon är drygt 6 cm hög, 8 cm lång och 4 cm bred.

Objektnr 619801974

Visningar 552

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO The Batman Movie 70916 "The Batwing" - från 2018, oöppnad / förseglad!

Pris

1 298 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

959 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?