Beskrivning

Ooöppnad / förseglad (New & Sealed Box)!

LEGO® City 60196 "Arktisk fraktplan" - sällsynt och exklusiv byggsats av samlarkaraktär lanserad 2018, oöppnad / förseglad! Frakta fantastiska fynd med LEGO® City 60196 Arktiskt fraktplan! Ytterligare produktbeskrivning finner du längre ner i annonsen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelser! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Letar du efter något med flygtema inom LEGO® City? Då har du hamnat rätt! I vår butik hittar du ett riktigt brett sortiment av de mest sällsynta och exklusiva byggsatserna med flygtema som LEGO® har producerat de senaste 10 åren! Saknar du något? Hör av dig så kan vi se ifall vi kan ta hem på beställning!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Kompletterande produktbeskrivning: Frakta fantastiska fynd med LEGO® City 60196 Arktiskt fraktplan, med öppningsbart utrymme bak och landningsskidor, plus ett issågsfordon med roterande hytt, ledad sågarm och snurrande klinga, en isskoter och en ”frusen” sabeltandad tiger inkapslad i ett isbygge med genomskinligt blå klossar. Det här polarexpeditionssetet innehåller 4 LEGO minifigurer. Innehåller 4 minifigurer, polarutforskare, polarpilot, expeditionsledare och förare, plus en sabeltandad tigerfigur. Innehåller ett fraktplan med öppningsbart utrymme bak och landningsskidor, ett issågsfordon med öppningsbar, roterande hytt, ledad sågarm med snurrande klinga och 4 larvband, plus en isskoter. Innehåller också en ”frusen” sabeltandad tiger inkapslad i ett isbygge med genomskinligt blå block. Tillbehör: såg, 2 spårningslampor, 2 fraktlådor, radio, bärbar dator och ett par snöskor. Sänk issågens klinga och såga i isberget för att frigöra den förhistoriska tigern. Guida fraktplanet för landning med radion och spårningslamporna. Lasta det förhistoriska djuret på planet med isskotern. Fraktplanet är 10 cm högt, 30 cm långt och 27 cm brett.

Objektnr 620930476

Visningar 338

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO City 60196 "Arktisk fraktplan" - från 2018, oöppnad / förseglad!

Pris

1 498 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

962 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?