Beskrivning

Oöppnad / förseglad (New & Sealed Box)!

LEGO® Friends 41391 "Heartlake Citys frisörsalong" - numera sällsynt byggsats lanserad 2020, oöppnad / förseglad! Finns det någon bättre plats än frisörsalongen för att träffa vänner och skvallra lite? Denna frisörleksak är fullmatad med scenarier för fantasifulla lekar. Det finns massor av söta hårtillbehör, till exempel leksakshårtorkar och leksaksperuker, som väcker fantasin. Med LEGO® Friends Heartlake Citys frisörsalong (41391) kan barn låtsas vara kund eller stylist – och det finns massor av galna frisyrer att skapa! Arbetsstationer Underbart detaljerade stationer gör att barn kan se minidockan förvandlas i leksaksfrisörsalongen. Med söta funktioner som ett musselformat handfat, en frisörstol, stylingstation och kassaapparat. Sugen på lila lugg? Instruktioner i massor Alla LEGO® set innehåller väldigt enkla textinstruktioner, men Heartlake Citys frisörsalong innehåller även en förbättrad byggupplevelse. Ladda ner LEGO® Life appen och gå till Instructions PLUS för att zooma, rotera och se modellen i ”spökläget”. Det är byggande för den digitala tidsåldern! Ytterligare produktbeskrivning finns längre ner i annonsen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Butiken ”Peklek”erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Kompletterande produktbeskrivning - Ge unga stylister timmar av kreativa lekar med LEGO® Friends Heartlake Citys frisörsalong. De kan låtsas klippa och styla sina vänners hår eller låtsas vara kunden som går till frisörsalongen för att få en ny frisyr! Setet är fullspäckat med funktioner som får fantasin att flöda. Det finns 2 minidockor, 2 frisörstolar, ett handfat och massor av tillbehör, till exempel leksaksborstar och leksaksperuker, för att skapa en realistisk frisörupplevelse. Barn kommer att ha massor av skoj när de ser minidockan förvandlas när hon flyttas mellan de olika stationerna i salongen. Och för ännu mer skoj kan minifigurer från andra LEGO® set också få en makeover! Med 235 delar är Heartlake Citys frisörsalong (41391) en perfekt present till barn med begränsad byggerfarenhet och massor av fantasi. Setet är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller present för alla tillfällen till barn från 6 år.

Objektnr 620948107

Visningar 301

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO Friends 41391 "Heartlake Citys frisörsalong" - från 2020, oöppnad!

Pris

579 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

962 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?