Beskrivning

OBS: Ta gärna en titt på mina andra auktioner. Jag säljer massor med samlarprylar och Lego, bland annat ett gäng med Lego UCS-modeller just nu!

Säljer Lego-setet på bilden, inkl en Mandalorian Beskar-nyckelring i metall. Ingen av dessa tillverkas längre, särskilt nyckelringen är eftertraktad.

Skick

I mycket bra skick, helt oöppnat och oanvänt, fortfarande förseglat. Reserverar mig för att det kan finnas några skråmor på kartongen, eller spår av hantering.

Betalning och Leverans

Skickas inom 1-3 dagar efter att betalningen är gjord. Skickas spårbart och försäkrat via Postnord (har tyvärr ej tillgång till DHL eller Schenker), i en yttre skyddande kartong. Jag kan dock inte ansvara för fraktbolagets hantering, så då detta är ett samlarobjekt rekommenderar jag avhämtning för säkerhets skull.

Det ska sägas att jag inte har varit med om några större problem under alla mina år som säljare, och har som ni kan se fina omdömen. Men vill bara vara tydlig med detta - jag vill lika mycket som ni att allt håller sig i så bra skick som möjligt, och då rekommenderar jag avhämtning så jag kan lämna över kartongen personligen. :)

Övrigt

Tveka inte att skicka ett meddelande om du har några frågor; jag svarar så fort jag ser det. Skambud och liknande besvaras dock ej. :) Tack för titten och lycka till!

Objektsnr 628585728

Visningar 138

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 17:47

Lego Star Wars - 40531 Lars Family Homestead Kitchen + Beskar nyckelring!

Såld för

500 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Ultimadanne

Solna, Sverige

5.0

Ultimadanne

Verifierad

Toppsäljare

748 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?