Beskrivning

New and sealed package. See pictures for package condition, very good condition and sticker seals perfekt and original.

Om du är ett Beatles-fan har vi det perfekta setet för dig. Bygg 1 av 4 unika porträtt av de ikoniska bandmedlemmarna med setet LEGO® Art The Beatles (31198) och njut av ett kreativt andrum i vardagen.

Avkopplande projekt
Skapa 1 av 4 detaljerade väggkonstporträtt av din favorit-Beatle, oavsett om det är John Lennon, Paul McCartney, George Harrison eller Ringo Starr, med det här setet med 2 933 delar. Medan du bygger kan du lyssna på det medföljande soundtracket och fördjupa dig i berättelser och oväntade detaljer om bandet. Avsluta bygget med en ”The Beatles” signaturbricka och visa upp det på en vägg eller hylla.

Konstnärlig mindfulness
Du behöver inte vara konstnär eller ha en samling LEGO modeller för att njuta av tillfredsställelsen i att slutföra det här väggkonstsetet. När du är klar har du ett verk att stolt visa upp. Det här LEGO Art setet ingår i en samling byggset med fokus på musik, konst, design och arkitektur. Seten är perfekta som gåva till alla (inklusive dig själv) som är ute efter ett nytt projekt.

Bygg det fantastiska konstsetet LEGO® Art The Beatles (31198), med en modell med 4 byggalternativ. Du kan visa din passion för The Beatles på en vägg eller hylla efter att ha skapat 1 av de 4 porträtten.
Fly vardagen med det här LEGO® setet för vuxna med 2 933 delar, som innehåller 9 kanvasplattor, ”The Beatles” signaturbricka, klossbyggd LEGO ram, unik ny upphängningsdel och klossdelare.
Med det här setet fördjupar du dig i din passion för konst och pyssel medan du skapar ett kreativt konstverk. Med det medföljande soundtracket kan du verkligen dyka in i setet och få reda på oväntade detaljer medan du bygger.

Objektsnr 630355263

Visningar 89

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 08:03

LEGO Art Beatles, 31198, 2933 pcs, Retired, Lennon, McCartney, New, Ny

Pris

1 899 kr

woodenjedi

Vintrie, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

411 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?