Beskrivning

LEGO® Friends 41058 "Heartlake Shopping Mall" - mycket sällsynt, underhållande och exklusiv byggsats från 2014, helt ny / oöppnad, från Albert18! Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat. Frakten inkluderar emballage, hantering och porto med transportförsäkring. Vi samfraktar gärna dina köp, såväl härsom eventuella köp på våra övriga säljsidor ”LoppOLek" och vår butik "Peklek". Ta gärna en titt på alla våra annonser!

Letar du efter något inom LEGO® Friends? Då har du verkligen hamnat rätt! Hos oss hittar du ett fint sortiment som innehåller allt från specialpåsar till de mer exklusiva byggsatserna LEGO® har producerat inom Friends serien! Saknar du något? Hör av dig så kan vi se ifall vi kan ta hem på beställning!

Våra säljsidor ”Albert18” , ”LoppOLek” och butiken "Peklek" erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och exklusiva LEGO® produkter av samlarkaraktär! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas direkt med första postgången! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat!

Vi servar våra kunder sju dagar i veckan, året runt men även vi behöver ledigt ibland. Ifall vi inte kan skicka paket direkt efter betalning så informerar vi om det i förväg på ”Notiser”. Där presenterar vi även nyheter i vårt utbud m.m.

Samtliga LEGO® produkters förpackningar vi säljer är i nyskick där inget annat uppges. Ifall förpackningens skick är viktig för dig så är du välkommen att kontakta oss!

Produktbeskrivning & lektips: LEGO Friends - Heartlakes galleria innehåller 1120 delar. Passar för barn 7-12 år. Åk till Heartlakes galleria och ha kul med tjejerna! Stephanie och Emma kör sin nya cabriolet och ser fram emot en dag full av mode. Kolla in sportaffären och prova en klänning i bröllopsbutiken. Gå sedan till restaurangtorget och ät en bit pizza innan du kopplar av på spa med Sophie. Ta några bilder i fotoautomaten och kliv sedan upp på catwalken för att delta i modevisningen till förmån för djurräddning i djungeln, medan diskjockeyn spelar skivor. Puh – vilken dag! Innehåller fyra minidockor: Stephanie, Emma, Sophie och Julian samt Emmas hund Lady.