Beskrivning

I fint begagnat skick. Alla bitar medföljer och instruktionsboken. Låda tyvärr finns inte. En jättefin legoinsats med små detaljer-Tull och flygplan.
Produkten har gått ut ur sortimentet.
Nedan detaljerad beskrivning hämtad från Lego sida:

Res som en superstjärna med LEGO® Friends Privatjet! Hjälp Olivia och Matthew att göra sig klara för sin exklusiva semester. Lägg deras väskor på bagagebandet och låt dem passera genom säkerhetskontrollen. Nu är de redo att gå ombord på planet! Utforska den lyxiga kabinen där du kan sitta och se på tv och koppla av med något att dricka på väg mot resmålet. Kika in i cockpit där kontrollpanelen finns. Fräscha upp dig i badrummet innan du går av planet så att din fantastiska semester kan börja. Innehåller minidockorna Olivia och Matthew.

Säljes i befintligt skick enligt beskrivning och bilder. Insatsen är nedplockad och sorterad efter bilderna är tagna.

Fel/förseningar/skador och dylikt orsakade av fraktbolag kan ej lastas på säljaren.
Säljarens ansvar är att förpacka varan på ett korrekt sätt och att lämna in den till fraktbolagets ombud snarast efter betalning emottagets, detta sker normalt senast 24h -72h(vardagar) efter varan är till fullo betald. Betalningen önskas inom 48 timmar efter auktionen är avslutad.

Priset på frakt är det pris som säljaren får av fraktbolaget och via Tradera. INGA pålägg görs på priset, emballage och hantering ingår i priset på varan.
Samfrakt tillämpas.

Objektnr 631761159

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 7 maj 21:28

Lego Friends Privatjet 41100

Utropspris

|0 Bud

300 kr

Auktionen avslutades utan bud

Nelly_72

Malmö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

453 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?