Beskrivning

Vänligen se mina frakt- och betalningsvillkor innan du bjuder - här beskrivs också hur betalning ska ske vid sampackning av flera auktionsvinster vid samma auktionstillfälle.

OBS! Modellen är i skala H0 (1:87), doch avsedd för 2-rälssystem (DC).

En byggd modell av MSJ Yd1 rälsbuss med bagagesläp av sk Hilding Carlsson-typi fint skick, baserat på en byggsats av Perls(UGJ:s fabrikat (där nog Perl stått för chasiet men UGJ för vagnskorgarna tror jag). Modellen fungerar, men är förmodligen i behov av en ordentlig rengöring och service innan man tar det i bruk på en anläggning, då det stått uppställt i vitrin under många år.

En originalförpackning (OFP) i form avv en ytterkartong medföljer, denna saknar dock insats då den ursprungligen innehöll byggsatsdelar. Jag emballerar förstås modellen i mjukt stötdämpande materiel invändigt i kartongen.

Den verkliga förebilden till själva rälsbussen finns idag hos Föreningen Veteranjärnvägen i Klippan, där den återställts till originalliknande utförande efter att ha varit orangemålat banaretsfordon under många år. Något bagagesläp har däremot föreningen inte till rälsbussen.

BETALNINGSVILLKOR
Betalning skall ske via Traderas betalningsfunktion.
Om du vunnit fler än en auktioner/köpt mer än en produkt, så sampackar jag givetvis. När du inom tre dygn är klar med dina inköp (även köp i min Tradera-butik inom denna period ingår) så klickar du på "Begär samfraktpris".

FRAKTVILLKOR
OBS! Jag skickar INTE som skrymmande brevförsändelse med Postnord AB!!!
Frakt inom EU sker med Schenker (vilket då är spårbart och försäkrat upp till ett värde av SEK 5000), om det summerade värdet överstiger max försäkringsvärdet SEK 5000 så delar jag i första hand upp i fler försändelser i syfte att försändelserna skall bli fullvärdesförsäkrade. Enskilda objekt som överstiger ett värde om 5000 kronor skickas dock som Rek med PostNord AB (som erbjuder ett högre försäkringsvärde).Försändelser till länder/regioner utanför EU (t ex Norge, Åland, Grönland, Schweiz, UK eller USA) kan ej ske med Schenker! Avvakta då att jag ändrar till annat bolag och åsätter fraktpris, jag kontaktar dig via e-mail då jag gjort detta.

ÄNDRING AV LEVERANSADRESS ELLER VAL AV SCHENKER-OMBUD FÖR UTLÄMNING
Om du önskar få försändelsen levererad till en annan adress eller person än den som du har registrerad i ditt Tradera-konto. ändra detta i samband med att du betalar frakten.
Om du önskar få försändelsen sänd till ett annat Schenker-ombud än det som föreslås automatiskt av Traderas system, välj det önskade ombudet i samband med att du betalar för frakten.

Objektnr 633 661 460

Visningar 305

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 21:36

Perl/UGJ Y-330 MSJ Yd 1 Hilding Carlsson-rälsbuss med släp fint sk 2R (DC) H0

Utropspris

|0 Bud

3 499 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mölle-Mats

ÄNGELHOLM, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 331 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också