Beskrivning

Varumärke: Minitrix
Modell: 2st Lok, 2st Tankvagnar, 12st Personvagnar (Blandat sitt/mat/gods/kupévagnar)
Produkt: Lok & Vagnar
Mått: Längd: 6-17cm
Material: Plast, Metall
Produktionsår/Årtal:
Skick: Säljs i befintligt, begagnat skick
Skador: Bruksslitage
Övrigt: Kartongen hör ej till vagnarna

KÖPVILLKOR

Skick
Varan är begagnad och säljs i befintligt skick. Eventuella defekter framgår av bilderna och objektbeskrivningen. Elartiklar och klockor är i regel inte funktionstestade, står det funktionstestad har vi endast testat att elprodukter får ström, men inte dess egenskaper. Det innebär att du kan köpa produkten till påseende i befintligt skick. Du har returrätt om du inte är nöjd eller ångrar dig, dock står du själv för fraktkostnaden. Vi ersätter inte för batteribyte eller försök till reparation.

Leverans och Samfrakt
Vi erbjuder samfrakt vid förfrågan. Samfrakt kan ordnas till en maxvikt på 20kg och om objekten får plats i en flyttkartong. Vänligen skicka en förfrågan för samfraktspris så justerar vi fraktkostnaden tidigast tisdagefter vunnen auktion.. Vi samfrakter inte mellan olika veckor. Endast köpare inom EU / Only buyers within EU.
Vi samarbetar med Schenker. Varorna skickas med Schenker så snabbt som möjligt och alltid inom 5 arbetsdagar efter betalning.

Betalning och ångerrätt

Vid vunnen auktion bör betalning ske omgående. Vi använder oss endast av Traderabetalning, vilket innebär att du via länkar väljer att betala med Swish, kort, Klarna eller PayPal. Om betalning inte skett inom fem dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet.
Du har rätt att ångra köpet inom 14 dagar, och du som köpare står då för returfrakten. Mer om returer hittar du under fliken Info på vår butikssida på Tradera.

Stadsmissionens second hand
Bakom Stadsmissionens second hand står Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner. Denna annons är skapad av Stockholm Stadsmission.

Objektnr 630317462

Visningar 527

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 19:37

Minitrix Lok & Vagnar Skala N 9mm

Slutpris

|

684 kr

Auktionen är avslutad

steye vann auktionen

StockholmsStadsmission

Västerhaninge, Sverige

5.0

StockholmsStadsmission

Företag

Toppsäljare

27 805 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?