Beskrivning

Ett fint Kristallkit på 4 st olika kristaller.

En Älva i Howlit
Vikt:24 gram, Höjd: 3 cm Bredd: 2,5 cm
En kub i röd Mokait
Vikt: 29 gram, bredd: 2 cm
Ett ben i BlomsterAgat
Vikt: 6 gram, Längd: 2,8 cm
En kub i flera färger i Crazy Lace agat
Vikt: 17 gram Bredd: 2 cm

Vikt: 77 gram

-Skickar alltid min kristaller renade.
Tänk på att naturliga inklusioner, bergrester och oregelbundenheter förekommer i natursten.

* Howlit

Howlit sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Det är en sten för framgång och för att våga följa våra ambitioner hela vägen. Den låter oss inte stanna i tvekan utan stödjer att vår energi kommer till uttryck. Howliten bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka.

*Mokait

Mokait symboliserar kontakten mellan din kropp och ditt intellekt. Den stärker ditt förhållande till din kropp och dess behov. Mokait hjälper dig att vara ståndaktig envis och öppen för din kropps signaler. Säg: ”Jag älskar och värdesätter min kropp som ett tempel.” Mokaiten hjälper oss att bejaka, känna och uppleva vår kropp och kroppens känslor.

Chakra: Rot och solar plexus.

*BlomsterAgat

Blomsteragat ger sin energi till växande och utveckling. Den hjälper dig att blomstra, nå din fulla potential och går med dig hela vägen från frö till blomma. Glöm bort att tvivla på dig själv, glöm bort din rädsla och din brist på tillit. Kom ihåg att fröet vet inte hur dess blomma ska se ut. Det växer och utvecklas ändå i kraft och tillit. Blomsteragat är en perfekt sten för företagare som vill växa och blomstra sin verksamhet. Den passar även för de som påbörjar en ny väg, en ny resa, ett nytt jobb, ett nytt åtagande. Om du ska bilda familj, vill bli gravid och skapa nya positiva relationer i ditt liv passar blomsteragat som din talisman.

Chakra: navel

*Crazy Lace Agat

När du bär din Crazy lace Agat nära dig så ger den dig inre styrka, glädje och kraft. En fin sten som är beskyddande och lugnar dig. Detta är en fantastisk sten att bära när ditt självförtroende och din tro på dig själv/din förmåga sviktar. Den hjälper dig att leva ett liv i balans – både kropps och själsmässigt. Den energi som Crazy lace Agat ger dig är att den öppnar upp för ett fint och lätt kreativitetsflöde som gör dig mer jordad i din inre process. Crazy lace absorberar din känslomässiga smärta, stärker dig att ta de rätta besluten och uppmuntrar tydligt beslutsfattande.
En riktigt bra sten för dig som återhämtar dig efter en period av utmattning och trötthet eftersom den hjälper dig att vara mer i flödet. Fler egenskaper som Crazy lace Agat har är att den stödjer dig i emotionellt svåra tider och ger dig mer stabilitet under den tiden. En perfekt sten när du vill hitta tillbaka till din glädje och ditt skratt.
Chakra: tredje ögat

Jag samfraktar gärna om ni hittar fler favoriter i mitt sortiment.

Objektnr 632905293

Visningar 131

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 19:00

Kristallkit 4st olika Howlit, BlomsterAgat, Mokait & Crazy Lace Agat

Slutpris

|

25 kr

Auktionen är avslutad

Clau72 vann auktionen

Lovecrystals

Bromma/Stockholm, Sverige

5.0

Lovecrystals

Verifierad

Toppsäljare

356 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?