Beskrivning

Välkommen till Spindel Retro Butik!

Alltid läs hela beskrivningen på auktion innan du budar/köper något från våran butik.
Allt begagnade produkter på våran annonser är testade(eller står annat på beskrivningen).

Beskrivning:
Skick 4/5 (1 -betyder mycket repigt, 5- betyder inga repor alls, 6- nytt/inplastat).
Kan skriva att det är nyskick på dem. Komplett! Väldigt ovanligt tarot deck från 1984 år, hittar du inte sånt på tradera!

Skick:
Allt som du ser på bilder i annonser är exakt det som du ska få. Vi provar göra så noga som möjligt bilder, för att du kan se riktigt skick på produkten. Brukar lägga noga beskrivning med, men ibland kommer något misstag, men du ska få exakt det som du ser på bilder. Titta noga på dem innan du köper.

Samfrakt:
Vid köp av fler varor jag samfraktar allt såklart. Provar alltid hitta billigaste och säkraste frakt alternativ som finns. Vi skickar ditt paket så fort vi kan efter din betalning men senast i 5dagar. Behöver du produkten fort, kontakta oss, ska prova skicka så snabb vi kan. Större saker skickar med Schenker, mindre med Postnord.

Defekter:
Om vi säljer varor med defekter det är alltid markerat i beskrivningen i annonsen! På dem produkter gäller ej reklamation!

Betalning:
Senast 5 dagar efter vunnit auktion. Det går bra betala genom tradera med Swish eller banköverföring, vid avhämtning betalning endast genom Swish.

Öppet köp:
Du har 14 dagar öppet köp för varje auktion. Vid öppet köp du betalar för båda frakt, fram till dig och tillbaka till butik. Varan som du vill lämna tillbaka måste vara i samma skick som du fick! Pengarna få du tillbaka när jag testar/kollar varan, har 7 dagar för att testa efter att jag fick paketet från dig.

Objektnr 410 686 722

Visningar 2 293

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Tarot Deck Ovanligt Mary Hanson-Roberts 1984 år

Pris

799 kr

SpindelRetroButik

Hjo, Sverige

5.0

SpindelRetroButik

Företag

Toppsäljare

4 855 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också