Beskrivning

Feerna är naturänglar som hjälper oss alla med jordiska bekymmer, inklusive att öka vårt självförtroende för vår förmåga att göra en positiv skillnad i denna värld. De 78 underbara korten i denna kortlek är inriktade på att hjälpa dig att "bära din osynliga krona" och uppfylla ditt livs syfte. Radleigh Valentine kallar Fairy Tarot Cards för "självkänslasleken", eftersom orden och bilderna är genomsyrade av denna avsikt.
Inuti möter du Fairy Kings, Queens, Princes and Princesses, mot bakgrund av den ikoniska staden Glastonbury. Feernas visdom, inskriven på varje kort och förklarad i den medföljande guideboken, hjälper dig att sätta ditt liv på den snabba vägen för gudomlig magi

Samfraktar mina annonser så ta gärna en titt på övriga annonser. Betalning sker inom 5 dagar om vi inte kommit överens om annat.

”Som köpare har ni 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS2005;59) när ni köper från oss. Vid retur är det ni som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.”

Objektnr 633 805 712

Visningar 79

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 20 jun 15:04

Fairy Tarot - Radleigh Valentine

Pris

259 kr
Annonsen är avslutad

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också