Beskrivning

Orakelkorten The Spirit Animal Oracle är skapade av den internationellt hyllade andliga läraren och bästsäljande författaren Colette Baron-Reid. De 68 korten skildrar en symbolisk representation av ett djur, insekt, fisk eller fågel. Korten bär med sig ett visdomsbudskap för att stödja och vägleda dig. De hjälper dig att se skönhet i ditt liv, att lysa ett ljus när du känner dig vilsen i mörkret och för att leda dig framåt längs den väg du är menad att gå. Tänk dig att du får vägledning av olika spirit animals när du går genom livet och upptäcker nya och okända områden. Dra ett kort och ta del av visdomen för att lära dig hur du bättre kan navigera i ditt liv, ta dig förbi upplevda hinder och nå din oändliga potential. Andarna som finns i djurens värld har mycket att dela med sig av, och hemligheterna i deras språk är nu tillgängliga för dig genom The Spirit Animal Oracle. Djurens energi finns alltid runt omkring oss, och deras budskap vägleder oss när vi navigerar i världen. I själva verket kommer olika andedjur in i våra liv i olika stadier och faser, och ger oss budskap för att hjälpa oss på vår väg.

Samfraktar mina annonser så ta gärna en titt på övriga annonser. Betalning sker inom 5 dagar om vi inte kommit överens om annat.

”Som köpare har ni 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS2005;59) när ni köper från oss. Vid retur är det ni som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.”

Objektnr 633 806 791

Visningar 59

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 20 jun 15:18

The Spirit Animal Oracle - Colette Baron-Reid

Pris

289 kr
Annonsen är avslutad

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också