Beskrivning

Metal Model 3D - Berömda byggnader

Shanghai World Financial Center är en skyskrapa i stadsdelen Pudong i Shanghai, Kina. Shanghai World Financial Center är med sina 487 meter den näst högsta byggnaden på det kinesiska fastlandet efter ...Wikipedia

Adress: 100 Century Ave, LuJiaZui, Pudong Xinqu, Shanghai Shi, Kina, 200120

Höjd: 492 m

Våningar: 101

Byggstart: 27 augusti 1997

Arkitekt: William Pedersen

Bygg din egen version av populära byggnader

Modellerna kommer i 1 ark av metall där man själv får trycka ut delarna och pussla ihop dem. Riktigt roligt och pilligt pyssel

Rekommenderas för åldrar 14 år och uppåt.

Se bilderna för mer detaljer - skriv och fråga om det är något ni undrar över.

Så här fungerar det hos oss på BraBilligt :

VILLKOR FÖR AUKTIONER - VÄNLIGEN LÄS INNAN BUD
Betalning tillhanda inom 5 dagar efter avslutat auktion. Betalningsinformation finns i både Traderas eget vinnarbrev samt i vårt eget vinnarbrev som skickas ut inom en dag.
Har ni inte fått leveransbekräftelse inom en dag från betalning vänligen kontakta oss.

Observera att fraktkostnaden är en avgift som inkluderar frakt, hantering och emballage inklusive moms. Större delen av kostnaden är fast för varje objekt. Vi kan ge ett mindre avdrag på ca 10-20 kr per extra objekt vid önskan om samfrakt. Detta sker endast på separat begäran via epost och endast innan betalning gjorts.

Vill ni ha uppskov på betalningen och invänta flera auktioner går det bra - men ni måste meddela oss via e-post för att inte riskera att er order tas bort.

Vänligen läs Traderas villkor för att buda på auktioner samt vår köpvillkor vilket ni hittar på vår butikssida.

VILLKOR FÖR BUTIKSOBJEKT
Endast en fraktkostnad utgår vid köp av flera objekt. Vid köp i samband med auktioner så utgår ingen extra fraktkostnad för butiksobjekt. Vänligen maila oss för att korrigera priset på er order.

OM OMDÖMEN
Vi använder automatiska omdömen vid avslutat affär (när vi skickar varan). Missbruk av omdömessystemet anmäls. Vi lämnar som regel inte negativa omdömen så länge som ni följer traderas och våra regler och villkor. Givetvis kan det ske att vi gör fel och vi rättar alltid till det om ni kontaktar oss - att lämna negativt omdöme för misstag som vi eller ev. våra leverantörer gjort, löser inget problem. Låt oss istället rätta till det.

Övriga villkor kan läsas på vår butikssida

Du kanske gillar någon av dessa?

26 sep 15:40
1 krEller Köp nu 80 kr
23 okt 07:21
100 krKöp nu
7 okt 09:53
1 500 krEller Köp nu 1 750 kr
6 okt 06:10
309 krEller Köp nu 318 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?