Beskrivning

Lions club i Svedala säljer Cluedo från 1992 i fint skick. Alla delar finns

När sex gäster kommer till Alexander Swarts herrgård vet ingen av dem vad de ska vänta sig. Men när deras värd hittas död efter att ha berättat om sina ondsinta planer på utpressning tar allt en dramatiskt vändning.
Tävla mot de andra spelarna om att lösa fallet genom att samla in ledtrådar och begränsa antalet misstänkta. Varje spelare skriver ned sina ledtrådar i ett anteckningsblock och utesluter information för att lista ut vem som mördade Herr Swart, vart i herrgården mordet begicks och vilket vapen som användes. Slog du ett förstoringsglas? Dra ett Cluedo-kort för att öka spänningen. En spelare kan öppna en ny hemlig passage eller namnge ett vapen som de vill ska avslöjas.
Bli först med att lista ut vem mördaren är och vinn spelet! Det här Cluedo-mordmysteriet har uppdaterats med en spännande uppsättning karaktärer, lyxiga miljöer och en ny berättelse.

Missa inte att titta på våra andra auktioner. Vi samfraktar där det är möjligt.
Tack för att du handlar av Lions i Svedala. Genom att handla hjälper du oss att hjälpa andra. Alla intäkter går oavkortat till vårt hjälparbete
https://www.facebook.com/Lionsclubsvedala
https://www.e-clubhouse.org/sites/svedala/index.php
vi är tacksamma om ni betalar inom 3 dagar

Objektnr 630762248

Visningar 21

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 20 apr 21:21

Brädspel Cluedo 1992 fint skick

Såld för

125 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?