Beskrivning

Ny produkt direkt från tillverkaren!

Endast en underhuggare kan bli nästa stora superskurk!
Jag, Dr. Schism, som är av ondskefullt sinne och inte alltför dålig kropp, lämnar ett arv till mina underhuggare. Gåvan av småkonflikter!

Spelare kommer strategiskt att dela Dr. Schisms förmögenhet med sina skurkaktiga grannar! Varje spelare drar fem tillgångskort och delar upp dem i två högar för spelaren till höger om dig, som du väljer att behålla och lämna den andra, medan du gör samma sak med högarna som delas av spelaren till vänster. När alla har valt, kommer du att samla ditt byte, och snart börjar en ny runda, den här gången går åt andra hållet!

Med en mängd olika tillgångstyper att samla in kommer du att hålla ett öga på dina grannar för att ta reda på vad de letar efter och hur väl de behöver det. Du kommer att samla matchande prylar, Hideouts och försöka undvika att bli sittande med bevis. Global Influence tjänar pengar förutsatt att du har mer än dina grannar, och Schemes ger unika poängvillkor baserat på resten av din samling.

Nycklarna till Dr. Schisms valv är en tillgång som ger dig en plats i drafting-ordningen för Special Asset-kort, som inkluderar Schemes och kraftfulla versioner av andra korttyper. Kommer du att välja den mindre högen med en nyckel, och en chans att göra anspråk på Dr. Schisms rymdstationsgömställe? Eller spela säkert med en bunker och två kraftkärnor?

Bequest innehåller massor av strategier i vad som ser ut som enkla beslut. Kommer du att vara smart nog att gå därifrån med lejonparten av Dr. Schisms egendom och bli nästa stora superskurk?


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektsnr 616954162

Visningar 67

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Bequest till Sveriges lägsta pris! UmbraVia

Pris

299 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 929 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?