Beskrivning

Rammått: 36 x 30 cm.
Bildmått: 23 x 17 cm.

---
Se även övriga objekt i vår butik! Kanske något för Dej!
https://www.tradera.com/profile/items/152919/norr-fynd
---
INFORMATION
Handla mer inom tre dagar så betalar du endast en fraktkostnad oavsett antal saker. Du betalar bara frakten för den varan som har den dyraste fraktkostnaden.
Leverans sker normalt 1 - 3 vardagar efter erhållen betalning.
Alla mått är ungefärliga.
För att spara på miljön så tillämpar vi återanvändning av emballage och packmaterial om det är möjligt.
På alla artiklar som är begagnade tillämpar vi vinstmarginalbeskattning (VMB). Det innebär att du som har företag inte kan dra av moms för dessa artiklar. Privatpersoner påverkas inte.
Du som konsument (privatperson) har enligt lagen 14 dagar på dig att ångra ditt köp. Ångerfristen börjar gälla dagen efter att du har tagit emot varan. Varan ska återsändas i samma skick som när du fick den. Det är du som betalar returfrakten. Om varan är skadad eller att det är vi som är orsak till returen så står vi för returfrakten.

INTE UTHÄMTADE PAKET / FÖRSÄNDELSER:
Om ditt paket / försändelse inte hämtas ut i tid så kommer ditt paket / försändelse att gå tillbaka i retur till oss. Vi kommer då att debitera dig en expeditionsavgift på 150 kr för hantering, administration och våra kostnader. Expeditionsavgiften dras av från din återbetalning.
Om varas pris är lägre än 150 kr sker ingen återbetalning alls. Varan / varorna kommer att säljas på nytt.

Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten. Det betyder att om du ångrat dig när paketet har skickats från oss så behöver du ta emot paketet för att sedan skicka tillbaka det till oss. Om du inte gör det så kommer det att hanteras som ett inte uthämtat paket. Köparen står för fraktkostnaden

International buyers are welcome. Please note that shipping costs from Sweden to other countries are high. Email us for information on shipping costs before bidding on our auctions.

Objektnr 609701341

Visningar 382

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

BRODERAD TAVLA. Kvinnomotiv. Med glas och ram.

Pris

129 kr

Norr-Fynd

Ursviken, Sverige

5.0

Norr-Fynd

Företag

Toppsäljare

4 255 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också