Beskrivning

Helt nytt i förpackning.

Höjd:129cm
Diameter:101cm
Kräver batterier för ljud.
Material: polyester

– Där dinosaurier strövade omkring på jorden. Förvandla ditt barns sovrum till en förhistorisk lekplats på några minuter med vårt enkla popup-lektält. Dinosaurier får bokstavligen liv genom W&O:s interaktiva dinosaurietält.
- Använd de starka glasfiberstängerna för att bygga detta lektält för barn inom några minuter. När lektiden är över, fäll ihop lektältet till ett kompakt bärbart paket! Tältet är säkert och hållbart för både inomhus- och utomhusbruk.
- Det livfulla konstverket, den rymliga interiören och ROAR-knappen gör detta lektält för barn till en oförglömlig present. 3 små äventyrare kan resa tillsammans till Jurassic-eran! Det kommer inte att dröja länge innan de springer bland Velociraptorer och skjuter i höjden med Pterodactyls.
– Du förtjänar att ha de bästa kvalitetsprodukterna för dina barn. W&O:s tält för barn har vunnit Mom's Choice Award och Family Choice Award. Tillverkad av premium polyester med förstärkta tak och golvfickor.
- Inte bara ett lektält med dinosaurie-tema! Lär dina små om dinosaurierna de kan SE och HÖRA med din nedladdningsbara Dino Discovery e-bok som medföljer detta barntält. En uppslukande upplevelse som underhåller dina upptäcktsresande i timmar.

Titta även på mina andra annonser.
Samfraktar, kontakta mig efter vunnet köp. Då ja vanligtvis packar inom 6timmar.
Ansvarar ej för fraktbolagets slarv efter att paketet/brev är inlämnat.

Objektsnr 625525764

Visningar 128

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 2 apr 17:50

Dinosaurie tält lektält barntält

Såld för

227 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Leo.The.Cat

Malmö, Sverige

5.0

Leo.The.Cat

Verifierad

Toppsäljare

365 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?