Beskrivning

Den är lätt att ta med i en portfölj eller ryggsäck för resor och gör att du slipper röran med färgpennor, tuschpennor eller kritor. Ritbrädan kommer att hålla barnen sysselsatta i timmar i bil eller flygplan, så att föräldern kan njuta av en lättsam resa

Tryck på låsknappen för att låsa sidan för att behålla konstverket eller minneslistan ifall det annars försvinner på grund av en olycka eller stygga barn. Raderingen med en knapp sparar tid för att snabbt skapa ett nytt arbete igen.

Vår klotterplatta har LCD-tryckkänslig teknik, vilket gör att vackra linjer kan skapas med alla hårda föremål. Denna barnleksak har ingen strålning, inget blått ljus eller bländning. Den skadar inte barnens ögon även om den används länge. Flera storleks alternativ ger tillräckligt med utrymme för graffiti och enkel visning

Denna raderbara klotter platta ersätter traditionell ritpenna, och kan skriva över mer än 50 000 gånger, inget bläck och inget damm samt skyddar dessutom både barn och miljö.

Ett perfekt sätt att visa ditt barns kreativitet och fantasi med färg. Jul, födelsedag, tillbaka till skolan etc – denna LCD-ritbräda passar alla tillfällen. Barn kommer att älska den.

Objektsnr 630486394

Visningar 47

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 16:41

LCD-skrivplatta för barn, 15 tums färgglad skärm +gratis djur klistermärken

Pris

125 kr

Katioshia

Växjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

389 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?