Beskrivning

Letar du efter ett snyggt och bekvämt armband till din smartklocka? Dux Ducis Mixture Pro- armbandet är tillverkat av högkvalitativt elastiskt nylon som behåller sin form även efter stretchning. Detta tyg, tillverkat med en ny sorts vävmetod, är extremt flexibelt, motståndskraftigt mot veck, mjukt, lätt och mer andningsbart jämfört med traditionella material. Det är mer hudvänligt och behagligt samt kan tvättas, torkas och återanvändas.

Armbandet har inbyggda magneter som säkerställer att det hålls på plats runt handleden och gör användningen av armbandet mycket praktiskt. Öppna spännet, justera armbandet till önskad längd och dra åt spännet för att färdigställa justeringen av armbandets längd - på så sätt är det enkelt att justera längden. Även att byta armbandet på klockan är mycket enkelt.

Det här Dux Ducis Mixture Pro- armbandet skiljer sig positivt från sina konkurrenter på grund av sitt innovativa tillverkningsmaterial. Tack vare detta vävda nylon är armbandet mycket bekvämt att bära. Dessutom är de magneter som används i armbandet starka och säkerställer att det sitter ordentligt utan att riskera att lossna. Den noggranna designen gör detta armband till det perfekta valet för dem som uppskattar både komfort och kvalitet.

Färg: Flerfärgat
Material: Nylon
Passar till: Apple Watch Ultra 49mm, 42mm, 44mm

Objektsnr 631462807

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 08:20

Apple Watch Armband

Utropspris

|0 Bud

135 kr

Slutar om

Akketurbo

Asarum, Sverige

Akketurbo

Verifierad

87 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?