Beskrivning



Här är en fantastisk möjlighet att förvärva ett exklusivt uppläggningsfat från Iittala, en ikon inom skandinavisk design. Detta vackra fat är en del av den berömda Ultima Thule-serien, designad av den legendariska Tapio Wirkkala.

Produktbeskrivning:

Varumärke: Iittala
Serie: Ultima Thule
Designer: Tapio Wirkkala
Tillverkningsland: Finland
Diameter: 35 cm
Material: Högkvalitativt glas
Design: Texturerad yta inspirerad av smältande is och nordiska landskap
Detaljerad beskrivning:
Detta Iittala Ultima Thule uppläggningsfat är ett mästerverk inom glaskonst, designat av Tapio Wirkkala, en av Finlands mest framstående formgivare. Med en generös diameter på 35 cm är detta fat perfekt för att servera en mängd olika rätter, från eleganta desserter till färgsprakande sallader.

Ultima Thule-serien är känd för sitt unika och intrikata mönster, inspirerat av smältande is och de naturliga skönheterna i de nordiska landskapen. Den texturerade ytan skapar en vacker ljusreflektion och ger en känsla av lyx och elegans.

Användning:

Uppläggningsfat för mat och desserter
Dekorativt centrum på ditt middagsbord
Elegant serveringsfat för speciella tillfällen
Perfekt present för designentusiaster och samlare av skandinavisk konst
Sökord:

Iittala Ultima Thule uppläggningsfat
Tapio Wirkkala design
Skandinavisk glaskonst
Finskt glasfat
Elegant serveringsfat
Designfat 35 cm
Texturerat glasfat
Uppläggningsfat från Finland
Exklusivt glasfat
Unikt glasdesign
Detta Iittala Ultima Thule uppläggningsfat är inte bara ett praktiskt serveringsföremål utan också ett konstverk som kommer att imponera på dina gäster och förhöja din bordsdukning. Lägg till en touch av finsk elegans i ditt hem eller ge bort det som en minnesvärd present. Kontakta oss idag för mer information eller för att köpa detta vackra fat!



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Objektnr 634 263 771

Visningar 84

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Iittala Ultima Thule Uppläggningsfat – av Tapio Wirkkala, Finland – 35cm

Pris

500 kr
Annonsen är avslutad

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

5.0

Porslinblomma

Företag

Toppsäljare

336 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också