Beskrivning

Nu har du chansen att förvärva ett set med fyra vackra djupa tallrikar från den välrenommerade franska tillverkaren Arcoroc. Dessa "Fleur"-tallrikar kombinerar elegans och funktionalitet, vilket gör dem till ett utmärkt tillskott till din bordsdukning.

Produktbeskrivning:

Varumärke: Arcoroc
Serie: Fleur
Tillverkningsland: Frankrike
Antal: 4 st
Typ: Djupa tallrikar
Material: Hållbart glas
Design: Blommönster
Diameter: Ca 14 cm
Detaljerad beskrivning:
Dessa djupa tallrikar från Arcoroc’s "Fleur"-serie är perfekta för servering av soppor, pastarätter, sallader och mycket mer. Tillverkade i Frankrike, är dessa tallrikar inte bara funktionella utan också estetiskt tilltalande med sitt vackra blommönster som ger en känsla av elegans och stil till varje måltid.

Arcoroc är känt för sin höga kvalitet och hållbarhet, vilket gör dessa tallrikar till ett långvarigt tillskott i ditt kök. Det eleganta blommönstret som pryder tallrikarna ger en klassisk och tidlös känsla som passar både till vardags och festliga tillfällen.

Användning:

Perfekta för servering av soppor, pastarätter, sallader och andra rätter
Passar både vardagliga måltider och festliga tillfällen
Elegant tillägg till din bordsdukning
Utmärkt present till vänner och familj
Sökord:

Arcoroc Fleur djupa tallrikar
Franska glastallrikar
Djupa tallrikar med blommönster
Hållbara glasdjupa tallrikar
Elegant servering
Arcoroc tallrikar
Blommiga djupa tallrikar
Tallrikar för soppor och sallader
Klassiska franska tallrikar
Glasdjupa tallrikar
Förbättra din matupplevelse med dessa stilfulla och funktionella djupa tallrikar från Arcoroc. Dessa "Fleur"-tallrikar kommer att ge din dukning en touch av fransk elegans och är perfekta för alla tillfällen.



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Objektnr 634 264 322

Visningar 105

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

4 Djupa Tallrikar "Fleur" – Arcoroc, Frankrike

Pris

250 kr
Annonsen är avslutad

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

5.0

Porslinblomma

Företag

Toppsäljare

336 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också