Beskrivning

Nu har du chansen att förvärva en elegant och exklusiv skål från WALTHER GLASS, ett känt tyskt varumärke som är synonymt med kvalitet och tidlös design. Denna vintage skål är ett ypperligt exempel på deras skickliga hantverk.

Produktbeskrivning:

Tillverkare: WALTHER GLASS
Tillverkningsland: Tyskland
Diameter: 21 cm
Material: Högkvalitativt glas
Design: Skålen har en distinkt och vacker struktur med små bubblor som ger ett unikt och dekorativt utseende. Den klara glasdesignen gör den perfekt för alla typer av dukningar och inredningsstilar.
Detaljerad beskrivning:
Denna fantastiska WALTHER GLASS-skål är tillverkad med precision och omsorg i Tyskland, känd för sitt förstklassiga hantverk. Med en generös diameter på 21 cm är skålen idealisk för att servera frukt, sallader, snacks eller som en vacker inredningsdetalj i ditt hem.

Skålen utmärker sig med sitt unika mönster av glasbubblor som ger en vacker ljusreflektion och ett exklusivt utseende. Det kristallklara glaset gör att skålen passar utmärkt för alla tillfällen, vare sig det är en formell middag eller en avslappnad sammankomst.

Användning:
Denna WALTHER GLASS-skål är mångsidig och kan användas för en rad olika ändamål:

Serveringsskål för frukt, sallader eller snacks
Dekorativt föremål på ditt soffbord eller i vitrinskåpet
Perfekt som en elegant present till någon som uppskattar kvalitetsglas och vacker design
Nyckelord:

WALTHER GLASS skål
Vintage skål från Tyskland
Högkvalitativ glasskål
Elegant serveringsskål
Dekorativ glasskål
Designskål i glas
Tysk glaskonst
Unik skål med bubbelmönster
Klarglas skål 21 cm
Passa på att göra denna vackra WALTHER GLASS-skål till en del av din samling eller ge den som en exklusiv gåva. Med sin tidlösa design och höga kvalitet är detta en investering i både stil och funktionalitet.



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Objektnr 634 263 491

Visningar 53

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

WALTHER GLASS Skål – Tillverkad i Tyskland – Diameter 21 cm

Pris

450 kr
Annonsen är avslutad

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

5.0

Porslinblomma

Företag

Toppsäljare

336 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också