Beskrivning

Ingen märkning på vasen. Diameter upptill 6 cm. Höjd ca 30,5 cm. Det finns prickar och sträck inuti vasen. Osäker om det är smuts.
---
INFONFORMATION
Uppgifter om betalning kommer i Traderas vinnarmail som skickas ut automatiskt efter avslutad auktion.

  • Vi samfraktar så långt det är möjligt. Vid köp av flera varor betalar du endast den dyraste frakten.
  • För att spara på miljön så tillämpar vi återanvändning av emballage och packmaterial om det är möjligt.
  • På alla artiklar som är begagnade tillämpar vi vinstmarginalbeskattning (VMB). Det innebär att du som har företag inte kan dra av moms för dessa artiklar. Privatpersoner påverkas inte.
  • Du som konsument (privatperson) har enligt lagen 14 dagar på dig att ångra ditt köp. Ångerfristen börjar gälla dagen efter att du har tagit emot varan. Varan ska återsändas i samma skick som när du fick den. Det är du som betalar returfrakten. Om varan är skadad eller att det är vi som är orsak till returen så står vi för returfrakten.
  • Om ditt paket inte hämtas ut i tid så kommer ditt paket att gå tillbaka i retur till oss. Vi kommer då att sända ett meddelande till dig om hur mycket ny frakt kommer att kosta. Hör du inte hört av dig inom tre veckor från att du har fått vårt meddelande så återbetalar vi beloppet för varorna och debiterar vi dig 150 kr för våra kostnader. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.
    -

SE ÄVEN VÅRA ÖVRIGA AUKTIONER!
.
International buyers are welcome. Please note that shipping costs from Sweden to other countries are high. Email us for information on shipping costs before bidding on our auctions.

Objektsnr 552333419

Visningar 1 120

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

VAS. Glas.Blå och klarglas

Pris

39 kr

Norr-Fynd

Ursviken, Sverige

5.0

Norr-Fynd

Företag

Toppsäljare

4 026 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?