Beskrivning

Hej! Kolla in denna hänkelvas i majolika vi har till salu. Den är 25 cm hög och skulle verkligen piffa upp ditt hem.

Den är inte bara en vanlig vas, utan mer som ett litet konstverk. Den har en skön storlek som gör att den passar nästan överallt, men ändå sticker ut.

Färgen och mönstret på majolikan är verkligen något extra. Den är perfekt för dina favoritblommor, men är minst lika fin att bara ha framme som den är.

Om du letar efter något nytt till ditt hem, eller kanske en present till någon du tycker om, så är denna vas ett riktigt bra val.

Hör av dig om du vill veta mer. Passa på nu, innan den är borta!



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Objektsnr 630414978

Visningar 91

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Hänkelvas, majolika

Pris

105 kr

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?