Beskrivning

Längd är ca. 25cm

Köpevillkor
• Våran försäljningsobjekt är i begagnat skick och säljs enligt beskrivningen, eventuellt defektbeskrivning och bilder
• Vi använder oss utav Traderas betalning rekommendationer, vilket ger dig möjligheten till att betala med Bankkort, Swish samt PayPal. Vunnen auktion föredras betalas omgående dock senast tre betalningsdagar. Vi behåller oss rätten att häva köp som inte betalas inom utsatt tid.
• En del varor köps i andrahands och kan dessvärre inte garanteras att det har varit i rökfri hem.
• Frakt sker efter kundens önskemål men vi rekommenderar Schenker som fraktbolag. Vi arbetar i turordning och skickar varan så snart som möjligt men senast fyra arbetsdagar från vunnen auktion. För ett klimatvänligt frakt erbjuder vi samfrakt vid flertals vunna auktioner.
•Vunna auktioner till utomlands skickas enbart med spårbar paket.

• Varan skickas till ditt närmsta ombud/terminalombud baserat på ditt postnummer. Den adress du angett på Tradera vid bokningstillfället är den vi kommer att använda oss av vid bokning av frakt. Ska varan skickas till annan adress måste du som kund ändra adressen i din Traderaprofil innan betalning av varan. Ni kan Ej maila/meddela nya adressuppgifter till oss.

• Som kund har du rätt hos oss i webbshopen alltid fjorton dagar ångerrätt från att produkten har mottagits av kunden. Kunden står för returkostnaden vid felaktig leveransuppgift eller ej utlöst paket med minst 200:-, önskas varan åter sändas tillkommer ny fraktkostnad. När vi har mottagit produkten sker återbetalningen inom fjorton dagar om inte produktens kvalitets har påverkats av kundens hantering. Om produktens skick har ändrats avslås ångerrätten och kunden står för fraktkostnaden.

kontakta oss
Har du frågor eller funderingar angående befintliga försäljning eller order kan du kontakta oss. Vi hjälper dig gärna vid funderingar och frågor.

All kundärende hanteras i rätt ordning och vi arbetar för en återkoppling så snart som möjligt. Vanligtvis inom 48 timmar.

Objektnr 630065041

Visningar 78

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 19:36

Mässing väggljusstake

Slutpris

|

100 kr

Auktionen är avslutad

emdah vann auktionen

Sellway

malmö, Sverige

4.9

Sellway

Företag

Toppsäljare

1 555 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?