Beskrivning

?STABILT RUSTFRITT STÅL HULA DÄCKRING?: Inre röret på träningsdäcket är tillverkat av slitstarkt och högkvalitativt 0,8 mm tjockt rostfritt stål, vilket gör Hoola Hoop mer stabil och hållbar. Jämfört med plastkonditionen för vuxna är den mer stabil och vacklar inte, så du har en bekvämare träningsupplevelse.

?PREMIUMKVALITET, MJUKT OCH BEKVÄMT SKUM?: Hoola Hoops är gjorda av mjukt, tjockt skum. Designen med det tjocka skummet möjliggör träning utan att halka, vilket gör träningen roligare och nybörjare behärskar sporten snabbare. Vår unika design av skummönster gör ditt träningsdäck till ett riktigt blickfång och kan också vara en unik present till dina vänner.

?JUSTERBAR VIKTKONSTRUKTION?: Tjockt innerrör av rostfritt stål, vikten kan kontrolleras. justerbar vikt. Du kan lägga till bönor eller andra små tillsatsartiklar för att lägga 1 till 3,2 kg till träningsringens vikt. Lämplig för fitnessentusiaster på alla träningsnivåer. 1 kg

?AVLÖSBAR DESIGN?: Den inre diametern på hulbågen för vuxen är 83 cm, den yttre diametern är 90 cm. Består av 6 löstagbara delar, varje term har en högkvalitativt stålspänne, mycket lätt att installera och ta bort. Du kan använda den inomhus och utomhus, bränna kalorier när som helst! Obs! Kontrollera att spännet sitter ordentligt efter att du har fäst fitnessringen för att förhindra att den glider av.

?JAG ÄLSKAR HOOPING, BÄSTA FÖR BODY SHAPING, MASSAGE?: När Hula Hoop Adult Hoop roterar kan det djupt stimulera dina muskler, massera akupunkturpunkterna, hjälpa dig att bränna fett, förbättra kroppens flexibilitet, forma den perfekta midjekurvan, hjälpa dig håll dig i god form. Jag tränar, jag är glad

Objektsnr 628595080

Visningar 63

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 30 apr 15:47

Hula Hoop vuxna, 6 segment Avtagbar Hoola Hoop från 1 till 3,2 kg, uppgradera ro

Pris

225 kr

Slutar om

Lilian777

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

330 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?