Beskrivning

Format: CD

Skick: CD: Excellent/Nära ny

Omslag/inlay/booklet: Excellent/Nära ny.

Se bilder för låtlista och övrig information.

Tips för billig frakt:Köper du flera objekt som kan sampackas så fraktpris per vara minskas.

ERBJUDANDE

Högt pris? Kom med motbud genom att meddela mig vi "kontakta" knappen på annonssida före köpet med rätt att neka; vid godkänt bud ändrar jag priset. Gäller endast för annonser som har ett fastpris, ej auktioner.

KÖPVILLKOR

Köp/bud är bindande. Är något oklart? Fråga mig INNAN köpet.

* VARANS SKICK

Varan är visuellt granskad och oavsett min uppfattning av varans skick säljes det i befintligt skick. Respektera att ovanstående värdering är min egen uppfattning av varans skick; bedömning kan variera sig från/till person.

Det ankommer på dig att själv bilda dig en uppfattning om varan och sedan köpa/avstå. CD asken värderar jag ej, jag använder askarna som förvarings- skyddsmaterial. Jag kan skicka CD:n med eller utan ask. Men om du vill att CD:n skickas utan ask fråga mig det innan du betalar.

För detaljerad skickgradering, -koder se min infosida på Tradera.

Bilder på annonsen: observera att kameran, ljus och övriga effekter påverkar bildkvaliteten.

BETALNING Förskottsbetalning senast 3 dagar efter köpet via Traderabetalning. Jag kan vänta tills löning vid begäran.

UTHÄMTNING, LEVERANS, FRAKT, SAMFRAKT

Frakt: köparen betalar. Angivet fraktpriset gäller inom Sveriges fastland.

I fraktpriset ingår förpacknings-, hanteringsavgifter.

Önskar du billigare frakt?! Vid begäran kan Jag skicka varan i frimärkt brev, med eller utan ask.

Jag kan samskicka i den mån det är möjligt max. 10 kg. Läs på Tradera hur du begärsamfrakt. Om du köper flera objekt men begär samfrakt efter att du betalade är återbetalnings rätten förbrukad och jag förbehåller rätten till att skicka dina köp i ett eller flera paket.

Avhämtning senast inom 3 dagar efter köpet.

Ej uthämtat-/ returnerat paket: du står för returkostnaden vid felaktig leveransuppgift, ej utlöst paket. Önskas varan åter sändas tillkommer ny fraktkostnad. Avhämtar du inte paketet/brevet, betalar du inte rätt fraktpris/ny frakt senast 3 dagar efter att jag meddelat dig tillfaller varan mig och återbetalnings rätten är förbrukad och jag annonserar/säljer varorna vidare.

Leveranssätt, leverantör: Jag förbehåller mig rätten att byta bägge leveranssättet och leverantören. Är leveranssättet/leverantören viktigt för dig då meddela mig det INNAN jag skickar din vara/dina varor.

Leveranstid: i normala fall skickar jag varor senast inom 4 arbetsdagar efter erhållen betalning. Under vissa perioder tar det längre tid, se den aktulella infon på min infosida.

Leveransadress: Den adress du angett på Tradera vid bokningstillfället är den jag kommer att använda mig av vid bokning av frakt. Varan skickas till din adress eller till ombud som baseras på ditt postnummer. Ska varan skickas till annan adress, är din adress inte korrekt, måste du ändra adressen i din Traderaprofil innan köpet.

Jag själv samlar, men säljer vidare dem som jag inte vill ha längre. Jag har flera tusentals objekt i min samling. Inte ofta men ibland händer att jag inte hittar den varan som blev såld. Vid sådant fall kommer jag meddela dig det snarast jag upptäckte det och antingen jag gör en full återbetalning eller erbjuder att välja en annan vara/ andra varor som motsvarar ett dubbelt pris (utom frakt) du betalade.

VIKTIGT! Oföruttsätta fall/missade info etc. skall inte leda till att du lämnar negativt omdöme. Ifall har jag ett tydligt ansvar kommer jag ersätta dig antingen genom att göra en full återbetalning eller erbjuda att välja annat bland mitt utbud. Pengar är inte allt!

INTERNATIONAL BUYERS are welcome. Buy, bids are binding. Ask the shipping price BEFORE you buy. You pay for goods, shipping, customs, VAT. You also pay any transaction fees in connection with your payment if you paid outside Traderabetalning. In connection with the purchase, you agree that you have read, understood, approved our terms of purchase. If something is unclear, ask us preferably before the purchase.

KUNDSERVICE: Kontakt med mig gällande köpta vara sker via Tradera, se din ordersida för kontakt. Jag svarar i tur och odning så fort Jag kan. Jag svarar INTE telefonsamtal.

Objektsnr 624963936

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Machine Head - The Blackening. CD

Pris

175 kr

se.ktp

Trollhättan, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 156 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?