se.ktp

|Samfrakt 3 dagar

Om butiken

Trollhättan | Reg. March 2015

Köpvillkor
VIKTIG AKTUELL INFO:
All kommunikation med mig måste ske via kontaktrutan på din order på Tradera.
Jag skickar ingen vara under följande perioder: Veckan som inträffar Sportlov, Påsklov, Jullov ( i Västra Götaland ) samt 2 dagar före och efter dessa veckor inte heller mellan 15 juni-15 augusti oavsett vad som står på annonser du köpte. Jag brukar inte heller svara meddelanden under dessa perioder. För att din vara skickas måste inbetalningen synas i mitt konto 5 arbetsdagar innan dessa tider. Kan du inte vänta då är du vänlig och köper inget från mig under dessa tidsperioder.
Du är välkommen med prisförslag för annonser med fastpris om du anser att priset är för högt, med rätt att neka! Vid accepterat pris ändrar jag annonsen och meddelar dig, köp inte det förrän du ser ändrat pris på annonsen annars du betalar enligt det ordinariepriset.
1 – När skickas varan? I vanligt fall lämnar jag paketet till leverantören senast inom 4 dagar efter spårad inbetalning, när kommer den fram till dig beror på fraktbolagets hantering! Har du bråttom? Då betalar du enligt Expressbrev kostnad.
2 – Leveranstiderna kan vara längre framöver pga. rådande situationen över hela världen.
3 – Leveransadress: Jag skickar till den adress du har registrerad på Tradera. Skall din vara skickas till annan adress då måste du ha ändrat din adress på Tradera innan köpet.
4 – Skick: jag säljer alla varor i befintligt skick oavsett vad som står på respektive annonsbeskrivning eller pågår på bilder. Utseende, färger på bilder kan variera sig från verkliga vara pga kamerakvalitet, ljus och andra faktorer. Är skicket viktig för dig var vänlig och fråga mig innan du köper.
varor som ligger i cardboard sleeve/kartongomslag: flesta av cardboard är bortklippta på en eller flera kanter eller hörn. De kan ha även annat defekt såsom tillskrifter, påklistrade klistermärken/tejp/lapp eller spår efter dessa etc.
varor som ligger i mjuka plastfodral: flesta av inlay har veck, kan ha påklistrade etiketter, tillskrifter, och annat defekt.
Har jag missat beskriva några skador på annonstexten? Det har inte betydelse eftersom jag säljer dem som begagnad och i befintligt skick oavsett vad som står på beskrivningen på respektive annonser.
plastaskar för CD, DVD, spel, kassettband, VHS graderar jag sällan. De går att bytta lätt. Jag säljer inte dem, utan använder dem som skyddsmaterial och förpackningsmaterial för att skicka CD/DVD/bluray/spel i! Det kan vara att askar är trasiga, har olika defekter mm.
Är skicket viktigt för dig då frågar du efter mer detaljer om skicket före ditt köp. Att köpa varan trots mina krav och klaga på efter köpet gynnar varken dig eller mig. I stället att vara missnöjd efter köpet och lämna negativt omdöme och få emot mitt negativa omdöme frågar du allt helst innan köpet och undviker köpa om du inte godkänner mina villkor.
5 – Jag kan skicka CD, DVD, bluray, spel utan hård plastask mot lägre frakt vid begäran. Då begär du det innan köpet eller efter köpet dock helst innan du betalar.
6 Jag samfraktar. Köpte du flera objekt meddela mig för samfrakt eller klicka på Begär samfrakt på din order via en dator, då funkar denna funktion inte på mobilen. Eller vänta 3 dagar efter genomfört köp. Läs mer om samfrakt på Tradera. Jag betalar inte mellanskillnaden ifall du betalade varje frakt, då förbehåller jag rätten till att skicka varor du köpte i ett eller i flera paket.
7 – Jag skickar varorna som standardbrev för att fraktpriset blir lägre. Oavsett fraktbolaget du valde vid kan jag ändra och skicka via annat fraktbolag. Är du rätt för din vara då betalar du enligt rekommenderad frakt. Har du bråttom? Då betalar du enligt expressbrev. Meddela mig om du vill betala enligt rekommenderad (100 kr mer än den angiven frakt på annonsen) eller expressbrev (400 kr mer än den angiven frakt på annonsen) då ändrar jag fraktpriset på din order (dock först när du begär samfrakt eller 3 dagar går över köpet). Jag ansvarar inte standardbrev och skickar varan helt på din egen risk.
8 – Val av fraktbolag, leveranssätt. Jag har rätten till att välja, byta både fraktbolag, leverantör och fraktsättet, leveranssättet oavsett ditt val.
9 – Jag köpte en vara/flera varor för 10 kr men frakten är 100 kr och jag inte betalar 100 kr i frakt för en billig vara. Det är inte min sak, fraktpriset och varanspris har inget samband på det sättet som du tycker om, dvs fraktpris för billiga varor måste vara billig. Då köper du INTE helt enkelt. Eller köp frakten på egen hand och skicka mig fraktsedeln då tar jag bara 20 kr för att skriva ut fraktsedeln och för det extra arbetet.
10 –
Är något otydligt? Fråga mig helst innan du köper.
11 – Köp/bud på Tradera är bindande och måste betalas inom den avtalade tiden.
De senaste tiderna blev det en vana att man betalar direkt istället att begära samfraktpris enligt vad Tradera kräver då beräknas och betalas frakt för varje objekt. Också folk betalar flera gånger för ett och samma objekt, detta mest sker när man swishar. Dessa är inte mina fel och jag kommer inte att ägna mig för följder vid sådana fall och inte heller får du en återbetalning. Men du får gärna INNAN ditt nästa köp påminner mig det då drar jag den mellanskillnaden av priset på annonsen innan köpet sker.