Beskrivning

Format: CD

För spår och övrig info se bilder!

SKICK:

CD: Excellent

Omslag/Inlay/Booklet: Very Good plus

Jewelcase /ask: trasig.

ERBJUDANDE

Högt pris? Kom med motbud före köpet med rätt att neka; vid godkänt bud ändrar jag priset och du köper det efter ändrat pris på annonsen. Gäller endast för annonser som har ett fastpris, ej auktioner.

Dela din missnöjdhet med mig, din nöjdhet med dina vänner!

VARANS SKICK

Respektera att ovanstående värderingen är min egen uppfattning av varans skick och bedömning kan variera sig från/till person. Varan är visuellt granskad.

Det ankommer på dig att själv bilda dig en uppfattning om varan och sedan köpa/avstå. Denna vara säljes i befintligt skick. För detaljerad skickgradering, -koder se min infosida på Tradera.

Bilder på annonsen: observera att kameran, ljus och övriga effekter påverkar bildkvaliteten.

BETALNING Förskottsbetalning senast 3 dagar efter köpet via Traderabetalning. Jag kan vänta tills löning vid begäran.

VISNING, AV-/UTHÄMTNING, LEVERANS, FRAKT, SAMFRAKT Mina fraktpriser går inte jämföra med andra säljare.

Jag kan samskicka i den mån det är möjligt max. 10 kg. Läs på Tradera hur du begär samfrakt. Om du begär samfrakt efter att du betalade frakt för varje objekt är återbetalnings rätten förbrukad och jag förbehåller rätten till att skicka dina köp i ett eller flera paket.

Avhämtning senast inom 3 dagar efter köpet.

Ej uthämtat-/ returnerat paket: du står för returkostnaden vid felaktig leveransuppgift, ej utlöst paket. Önskas varan åter sändas tillkommer ny fraktkostnad. avhämtar du inte/betalar du inte rätt frakt inom 3 dagar efter avslutat köp tillfaller varan mig och jag återannonserar/säljer varan/varor och återbetalnings rätten är förbrukad.

Leveranssätt, leverantör: Jag förbehåller Mig rätten att byta bägge leveranssättet och leverantören. Är fraktsättet/leverantören viktigt för dig då meddela mig det INNAN varan skickas.

Leveranstid: i normala fall skickar jag varor senast 4 arbetsdagar efter erhållen betalning.

Leveransadress: Den adress du angett på Tradera vid bokningstillfället är den jag kommer att använda mig av vid bokning av frakt. Varan skickas till din adress eller till ombud som baseras på ditt postnummer. Ska varan skickas till annan adress, är din adress inte korrekt, måste du ändra adressen i din Traderaprofil innan köpet.

Objektsnr 627760241

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Absolute music 24, CD

Pris

40 kr

se.ktp

Trollhättan, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 156 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?