Beskrivning

*"Drunk, Sick And Blue" är uppföljaren till den kritikerrosade EP:n "Finnegan's Hell".

*Innehåller den osannolika folkpunkhiten "Drunken Christmas", som utsågs till "årets jullåt 2013" av läsarna till Sveriges största musiktidning, Gaffa.

*Bandets klassiska arrangemang av "The Molly Maguires", som blivit en undergroundhit på Youtube med över en halv miljon views, finns med på plattan i remastrad version.

*Finnegan's Hell representerar den nya vågen av keltisk punk i Europa" /The Irish Times

*På Paddy Rock Radio och alla större hemsidor för Celtic punk spelas Finnegan's Hells låtar och videos frekvent sedan många år tillbaka och bandet hyllas för att ha lyckats kombinera både punk och hårdrock med traditionella keltiska tongångar.

Finnegan's Hell bildades 2010 eftersom medlemmarna upplevde att behovet av kompromisslös keltisk punk i världen ännu inte tillgodosetts. Den brokiga skara musiker som förenats i bandet har sina rötter i såväl punk och hårdrock som folkmusik, vilket skapat ett sound som får Finnegan's Hell att stå ut från övriga band i genren.

Trots sin intensitet förlorar bandet aldrig fokus på starka melodier spelade på traditionella instrument. Med sitt kommande album "Drunk, Sick And Blue" (ute 26 september på Heptown Records) representerar Finnegan's Hell den nya vågen av keltisk punk i Europa.

Track listing:
1. Drunk, Sick And Blue
2. Jar Of Porter
3. Lullaby
4. Galway Races
5. Whiskey Darling
6. The Molly Maguires
7. Promises And Lies
8. Reversed Evolution
9. No Saint
10. Drunken Christmas

HEPTOWN RECORDS

Objektsnr 235693141

Visningar 2 178

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Finnegan's Hell - Drunk, Sick and Blue - CD

Pris

129 kr

HepTown-Records

Lund, Sverige

5.0

HepTown-Records

Företag

Toppsäljare

2 358 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?