Beskrivning

YOUTUBE-sökning:

https://www.youtube.com/results?search_query=PAUL+ANKA+IN+MY+IMAGINATION+7"

(Kopiera ovanstående länk, och klistra in i en webbläsare, för att göra en sökning på youtube efter en video på denna singeln. Beta-test, kommer inte att fungera på allt, men ganska många. Kontakta oss gärna med synpunkter om du tycker att denna funktionen är något du använder)

PAUL ANKA - IN MY IMAGINATION - 7"

PAUL ANKA - IN MY IMAGINATION

Other Tracks: It's Easy To Say

LABEL: RCA Victor

Cat. No.: 47-8396

Country: Germany

Year: 1964

Tio-i-Topp

FORMAT:VINYL 7", Singel/EP

FORMAT:VINYL 7", Singel/EP
SKICK: BEGAGNAD, för gradering se bild #3 (Vi är stränga i vår gradering, har varit skivsamlare i över 50 år)

Dessa skivor kommer från Christers privata samling, där vi kommer att lägga ut efterhand, så söker du något speciellt, håll ögonen öppna!

Kvalitetsgaranti

Alla våra skivor har en kvalitetsgaranti, att den går att spela som vanligt. Det omfattar inte skador på omslag som syns på bilden (Omslag kan ha seam split, stickers eller cut-out, utan att det räknas som en defekt för kvalitetsgaratin.), eller knaster på skivor, då det är beroende på pressningen i sig. Hackar den däremot, så är det en garantifråga.

Samfrakt

Vi samfraktar allt som säljs inom samma dygn, skickas spårbart och försäkrat med Schenker.Detta är det enda fraktalternativ vi erbjuder, förutom avhämtning i butiken.Om paketet blir skadat i frakten, ska det dokumenteras vid uthämtningen hos ombudet, förpackningen ska sparas och fotograferas för att bifogas skadeanmälan, även om det ser oskadat ut.

Betalning

Betalning sker på Traderas sida, under ”Mina köp”, där det finns flera olika betalningsmetoder att välja på. Betalning ska INTE ske direkt till oss. Betalningen ska vara gjord inom 3 dagar från första köpet, kan man inte betala förrän vid löning, så hör man av sig först, eller väntar med att köpa tills man kan betala. Vid betalning ska man inte begära samfrakt, det är redan korrekt angivet, oavsett mängden objekt som köps. Begär man samfrakt så går det inte att betala förrän vi har angivit samma pris igen manuellt…

Frågor?

Skicka ett meddelande genom Traderas meddelande-tjänst om du har en fråga som vi inte har besvarat här ovanför.

Med reservation för slutförsäljning/felinventering

Kvalitetsgaranti

Alla våra skivor har en kvalitetsgaranti, att den går att spela som vanligt.
Det omfattar inte skador på omslag som syns på bilden, eller knaster på skivor, då det är beroende på pressningen i sig. Hackar den däremot, så är det en garantifråga.

Samfrakt

Vi samfraktar allt som säljs inom 3 dagar, kostnad 65:-, skickas spårbart och försäkrat med Schenker.
Detta är det enda fraktalternativ vi erbjuder, förutom avhämtning i butiken.
Om paketet blir skadat i frakten, ska det dokumenteras vid uthämtningen hos ombudet, förpackningen ska sparas och fotograferas för att bifogas skadeanmälan, även om det ser oskadat ut.

Betalning

Betalning sker på Traderas sida, under ”Mina köp”, där det finns flera olika betalningsmetoder att välja på. Betalning ska INTE ske direkt till oss. Betalningen ska vara gjord inom 3 dagar från första köpet, kan man inte betala förrän vid löning, så hör man av sig först, eller väntar med att köpa tills man kan betala. Vid betalning ska man inte begära samfrakt, det är redan korrekt angivet med 65:- i frakt, oavsett mängden objekt som köps. Begär man samfrakt så går det inte att betala förrän vi har angivit samma pris igen manuellt…

Frågor?Skicka ett meddelande genom Traderas meddelande-tjänst om du har en fråga som vi inte har besvarat här ovanför.

Med reservation för slutförsäljning/felinventering

Objektnr 395 035 154

Visningar 930

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

PAUL ANKA - IN MY IMAGINATION - 7"

Pris

40 kr

backbeat

Helsingborg, Sverige

5.0

backbeat

Företag

Toppsäljare

10 767 omdömen

Läs omdömen