Beskrivning

Några enstaka knäpp slutet sid 1 men i övrigt tämligen perfekt lyssning på min Rega 3 P, Ortofon Black MM.

Svensk press från 1981 - Axion rec - AX 1

EX-/VG+ soc

Välkommen att leta efter dina nya eller gamla vinylfavoriter.

Jag erbjuder dig en låg fraktkostnad inklusive nödvändig vinylkartong för säker transport, endast 64 kr med Schenker. DHL 64 kr. Postnord fråga efter pris. Skicka ett meddelande till mig om du vill att jag levererar via Postnord. Jag kan också leverera paketet till Slussen, Medborgarplatsen eller Gullmarsplan för 64 kr. Vill du helt slippa fraktkostnad går det bra att hämta paketet vid Sickla Stormarknad.

De flesta skivor har jag spelat och det på en ganska bra anläggning. Bra utrustning lönar sig. En bra pickup, analog förstärkare, riaasteg och hyggliga högtalare förhöjer lyssnarupplevelsen betydligt. OBS! Finns dom som påstår att enklare pickuper gör att mer knaster framträder vid lyssning. Mina pickuper ligger runt 4-5 000 kr i pris. Enkla pickuper och/eller sliten nål ger mer knaster och sämre ljud.

Jag graderar skivorna med de vanliga tecknen. Mint, ex, vg+, vg och g.

OBS! Mina omdömen är personliga och när det gäller bedömning av konvoluten är jag lite försiktig. Vänligen studera bilderna Kommenterar även skivan visuellt om den avviker från spelupplevelsen.

Om du upplever skivan annorlunda efter egen lyssning kompenserar jag dig och möjlighet finns att returnera skivan och återfå samtliga utlägg. Efter ett eller flera köp kontaktar jag dig med ett mail som innehåller all information om genomförda köp och betalning.

Objektnr 578350822

Visningar 175

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

DAN TILLBERG - MORS O FARS KÄRLEK - SPELAR MYCKET BRA

Pris

60 kr

mocka58

Nacka, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 346 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också