Beskrivning

Oscar I 4 Skilling Banco 1849 Dåligt Ämne och slitet Se Tonkin. ( 0593 )

Betalning inom de närmaste dagarna efter inropat objekt, så att köpet kan registreras och förpackas för utskick. Inga mynt skickas innan betalning skett har sex bankdagar passerat anses köpet som ogiltigt och läggs ut igen för Traderas kunder. Är det så att ni bjudit på flera olika objekt så kan ni meddela detta så att Samfrakt kan ske. Lotter under 500:- porto 24:- om det inte väger väldigt mycket. Över 500:- skickas alltid mynt/mynten med rekommenderat och spårbart porto Postnord 107:- om inte värdet överskrider 6´000:- så får SAGA-77 ge pris efter inropat objekt. Eller från utlandet då tillkommer de kostnaderna som Postnord erbjuder. Kvaliteten är en uppskattning från säljaren så som han tolkar det, och säljs därefter (0593)

OBS: Inga priser är huggna i sten. Är det förhandlingsbart ja kanske på objekten som överstiger 4000:-. Du som köpare måste vara medveten om att det blir inga påslag efter köpet som till exempel Misab eller Philea gör med 20-25% Nej det blir tvärtom här jag måste betala Tradera 10% på mitt sålda objekt. Därför kan det synas som om jag har högre priser än till exempel Tonkin eller Delzanno nu har ni svaret på den frågan som.

Sälja till privatperson
När du säljer något till en privatperson, till exempel på Blocket eller Tradera, gäller inte konsumentlagstiftningen. I stället är det köplagen som gäller men den är inte tvingande. Det betyder att du och köparen kan göra en egen överenskommelse som gäller över lagen.

Avbetalning Går att genomföras då skall kunden och SAGA-77 vara överens om avbetalningens längd Max 4 månader samt det totala värdet på Myntet/mynten Överstiger 4000:- Myntet/mynten skickas inte till kunden förrän Hela beloppet har betalats. Om kunden bryter avbetalningen efter första månaden betalas inga pengar tillbaka det är som en deposition avbryter kunden efter andra inbetalningen återbetalas en inbetalning och lika vid tredje inbetalning så återbetalas 2 inbetalningar.

Sedel/mynt med kostnad över 1500:- Skr förvaras inte på SAGA-77s postadress utan förvaras inom bankväsendet.
Köp av en sådan post har därför en dags längre leveranstid än normalt innan det skickas rekommenderat brev/paket till köpare.

Objektsnr 495384273

Visningar 1 566

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

4 Skilling Banco 1849

Pris

675 kr

SAGA-77

Borlänge, Sverige

5.0

SAGA-77

Verifierad

Toppsäljare

295 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?