Beskrivning

Begagnat
Tyska Östafrika / German East Africa 1/4 Rupie Silvermynt från 1901. Fri frakt med billigaste fraktalternativ. Se bilder på fram och baksidor.

OBSERVERA FRI FRAKT inom Sverige. Samfraktar objekt. ( Stort sett alla försändelser når mottagaren utan några som helst problem, Detta objekt kommer att skickas kostnadsfritt till budgivaren som normalbrev utan spårning eller försäkring. Men vill man vara på den säkra sidan erbjuder PostNord att skicka detta objekt som rekommenderad postförsändelse och då ingår försäkring.

Det är av säljarens intresse att budgivaren får sitt objekt så säkert som möjligt. Därför erbjuder denna säljare, att själv även bekosta förutom fri frakt en del av rek avgiften. Lägg därför endast till 50:- och detta objekt eller flera andra inropade objekt tillsammans kommer att skickas så säkert som möjligt med rekommenderad postförsändelse. Tag kontakt med säljaren efter avslutad auktion och begär att lägga till detta säkrare alternativ för endast 50:- Välj endast detta alternativ om objektet eller beloppet är av betydelse. Om inte, så skickas det med normalpost.)

Du kanske gillar någon av dessa?

10 st mynt - Queen Elizabeth 1 oz Britannia 2023 - Silvermynt

Köp nu 4 600 kr 4 400 kr 0 bud
13 jun 13:15

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?