Beskrivning

Shepard Fairey är en amerikansk samtidskonstnär, grafiker och social aktivist som är en del av Street Art-rörelsen tillsammans med konstnärer som till exempel Banksy. Förutom konstnär är Shepard Fairey skateboardåkare och grundare av OBEY Clothing.

Denna serigrafi är handsignerad av konstnären Shepard Fairey. Motivet skapade han under Irakkriget, och är en alternativ fras inspirerad av det populära antikrigsmantrat från 1960-talet, "MAKE LOVE, NOT WAR." I det här fallet hävdar Fairey behovet av kreativa snarare än destruktiva handlingar. Bildens jugendstil är en ytterligare referens till jugendstilens inflytande på hippie- och psykedelisk konst på 60-talet, inklusive många anti-Vietnamkrigsaffischer.

Offset litografi 91x61cm på tjockt creméfärgat papper. I utmärkt skick för samlaren. Handsignerad och daterad i blyerts av konstnären. Oinramad.

Jag står för pack och emballage och skickar alltid spårbart och försäkrat. Samfraktar naturligtvis vid köp inom 1 dag. Jag ansvarar ej för Postens hantering under transporten.

Se gärna mina övriga auktioner med Shepard Fairey och andra konstnärer så som till exempel Victor Vasarely och Roy Lichtenstein.

streetart, gatukonst, grafitti, original serigrafi, grafisk konst, art nouveau, jugend, samlarobjekt

Objektnr 636 251 279

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 30 jun 22:10

Shepard Fairey - Signerad serigrafi - Make Art Not War

Utropspris

|0 Bud

2 900 kr

Slutar om

Aries8212

Granö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

358 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också