Beskrivning

FANTASTISKT VINTAGE
KRISTALLHÄNGE MED
TURKOS,AMETIST
BERGSKRISTALL , CITRIN M.M

ÄR UNIKT FINNS ENDAST ETT AV DETTA!!!
4cm×4cm

Turkos Den används ofta som en beskyddande amulett eller en vägledande kraft, vilket bidrar till inre frid och stöd på resor, både inom det inre medvetandet och i den yttre världen. Den hjälper individen att uppnå harmoni och balans på sin livsresa.

Bergkristall egenskaper: Bergkristall sägs vara rent ljus manifesterat i en kristall, som kan förhöja och förstärka ens egna energi och energin hos andra kristaller. Bergkristall symboliserar människors växande från oklarhet till klarhet och från omedvetenhet till kosmisk medvetenhet.

Ametist
Dess skyddande egenskaper motverkar negativa jordenergier och ger dig en mer harmonisk sömn. Ametisten är även en enastående hjälpreda för att förstärka ditt andliga medvetande. Dess renande krafter rensar sinnet och kroppen från negativa blockeringar, vilket frigör dig från ilska, rädsla och oro.

Citrin sägs hjälpa oss att se livet från den ljusa sidan och kan hjälpa en att finna en inre optimism och lättsamhet inför livet när det utmanar oss. Citrin sägs även bidra till ens personliga styrka och handlingskraft så att vi kan känna oss fyllda med kraft och självförtroende!

Aldrig använt
Säljes från min kristallsmyckesamling

Objektsnr 630447143

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 03:27

FANTASTISKT VINTAGE KRISTALLHÄNGE ,RÖD AGAT,AMETIST,BERGSKRISTALLm.m

Pris

29 kr

Johanna7629

Vinslöv, Sverige

4.9

Johanna7629

Verifierad

Toppsäljare

324 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?